Lora, adevărul despre despărţire: „Divorţul m-a lăsat cu 48 de kilograme!”

18-19-2-col-lora.jpg

Lora și-a schimbat radical viața după divorț

Fosta membră a juriului “Next Star” are o viaţă demnă de o eroină de telenovelă. Lora, sau Laura Petrescu, după numele din buletin, s-a destăinuit revistei Taifasuri, unde a vorbit despre divorțul dureros de Dan Badea, dar și despre noua ei filozofie de viață.

Solista a trecut prin multe în ultimii ani, a divorțat de comediantul Dan Badea, după doi ani de căsnicie presărați cu violențe verbale și fizice, și a fost acuzată că i-a furat iubitul „prietenei” Doinița Oancea.

Lora (35 de ani) a povestit pentru Taifasuri că a rămas după căsnicie cu un tatuaj. “N-am timp să-l scot, dar o s-o fac. Trebuie scos frumos. Nu regret absolut nimic din ce am trăit, pentru că sunt amintirile mele. Nu regret că am iubit. Nici că nu a fost cum am proiectat eu. Aveam zâmbetul pe buze, dar eu treceam printr-un divorţ, despărţire care m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă”, a declarat Lora.

lora2.jpg

lora dan badea divort motive agresivitate
Lora şi Dan Badea s-au separat în octombrie 2014 după doi ani de mariaj
foto: arhiva personală

 

Vedeta a mai povestit că la un moment dat era atât de ocupată cu concertele şi cu emisiunea Next Star de la Antena 1, unde era jurată, încât uitase să se mai bucure de viață. “Am fost la Next Star cinci sezoane, care au venit după trei sezoane de Te cunosc de undeva, fără pauze. Am prins un an în care am avut, pe lângă cele două proiecte TV, şi 140 de concerte. Am zis că dacă supravieţuiesc, voi fi mult mai atentă cu programul meu. Nu mai aveam prieteni, mama, care stă lângă mine, nu mă vedea. Am vrut să facem cumva să nu mai neglijăm oameni dragi, să nu mai sărim peste aniversări, peste nunţi, botezuri sau evenimente importante. Anul acesta este prima dată când chiar simt că am reuşit să le îmbinăm pe toate. Proiectele de televiziune care urmau să mă scoată din ritmul concertelor au fost refuzate. Au fost, într-adevăr, propuneri de proiecte TV, dar nu mi s-au potrivit. M-aş întoarce, dar foarte greu, în televiziune. Ar trebui să fie ceva de anvergură. Eu nu mi-am dorit să fiu vedetă TV, ci să fiu artistă”, a mai povestit Lora pentru “Taifasuri”.       

l18-9-vedetet-2-col-lora.jpg

Lora, alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu
Foto: Sever Gheorghe
Loading...

Citește și

  • lora

    Fostul soț al Lorei, Dan Badea, se apără după ce toată lumea l-a acuzat că a avut un comportament violent cu solista. Totul a pornit de la o declarație a Lorei, prin care a lăsat să se înțeleagă faptul că Dan Badea ar fi lovit-o. Actorul afirmă, însă, că totul nu este decât o confuzie și nu este vorba despre el.

  • lora

    Lora și Ionuț Ghenu, fostul iubit la Doiniței Oancea au anunțat că vor face nuntă anul acesta, însă planurile s-au schimbat. Cei doi au amânat să-și unească detinele în fața lui Dumnezeu din cauza lipsei de timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1