Fosta cumnată a Andreei Antonescu, mesaj de dor pentru tatăl ei. Constantin Spak s-a sinucis acum 9 ani, cu trei lovituri de cuțit

daniela-spack-2.jpg

fiica lui constantin spack
Daniela Spak, alături de tatăl ei, Constantin Spak, la o petrecere
foto: Facebook

În urmă cu 9 ani, o întâmplare îngrozitoare a zguduit lumea afacerilor dar și pe cea mondenă. Constantin Spak, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri, tatăl lui Traian, fostul soț al Andreei Antonescu, s-a sinucis.

Tragedia a lăsat urme adânci în sfletele mambrilor familiei. Fiica sa cea mică, Daniela Spak, îl plânge și acum. Ea a ținut să îi aducă un omagiu într-un mesaj emoționant postat pe pagina sa de Facebook: ”Vreau să știi ca sunt bine. Sunt norocoasă că tu ești tatăl meu..”, a scris Daniela  pe reațeaua de socializare

Fosta cumnată a Andreei Antonescu, mesaj de dor pentru tatăl ei. Constantin Spak s-a sinucis acum 9 ani, cu trei lovituri de cuțit

Mesajul a fost postat azi, în ziua în care, cu 9 ani în urmă, Constantin Spak a fost găsit mort în sediul fabricii de mezeluri din Valea Mare.

”Scrisoare către tatăl meu

"Azi se fac 9 ani din ziua în care ai dispărut,brusc din viața mea. Ziua neagră din care nimic pentru mine nu a mai fost la fel.
Vreau să știi ca sunt bine. Aveam 20 și un pic de ani când brusc ai plecat din viața mea... De atunci am trecut prin bune și prin rele, am învățat că oamenii pot fi extraordinari dar și diabolici.
Am cunoscut ce înseamnă bucuria, iubirea, libertatea, dar și minciuna ura și neputința. Am învățat să iubesc oamenii, dar și să dau mâna cu ipocrizia. Mi-am făcut prieteni pe viață, dar și dușmani. Am trăit să fiu mamă și am strâns în sufletul meu oameni care o să rămână acolo pe veci. Sunt norocoasă că tu ești tatăl meu... Oamenii îmi vorbesc despre tine și acum...Mulți îmi spun: "L-am cunoscut pe tatăl tău. Era un om deosebit."

Sunt mândră de asta, iar înainte de fiecare pas pe care îl fac, mă gândesc cum ai fi procedat tu,ce ai fi făcut tu în locul meu sau ce m-ai fi sfătuit.

Tu ai fost mare pentru lume... pentru mine rămâi un erou. Eroul din sufletul meu", a scris Daniela Spak, fiica cea mică a fostului om de afaceri, pe pagina ei de Facebook.   

 

Constantin Spak s-a sinucis acum 9 ani, cu trei lovituri de cuțit

Nimeni nu știe de ce Constantin Spak, proprietarul grupului de firme Spak Groupe, n-a mai vrut să trăiască, mai ales că avea numeroase motive de bucurie. Se pregătea să fie socru mare și ar fi devenit bunic în acel an. Traian, unul dintre fiii sai, urma să se însoare cu Andreea Antonescu. Artista fiind însărcinată, atunci, în luna a șaptea cu fetița lor. Și celălalt băiat al lui, urma să devină tată. Andreea Antonesu și Traian Spak s-au căsătorit un an mai târziu, însă în toamna anului trecut au divorțat. Ea povestea la doi ani după moartea socrului său că a fost foarte afectată de actesă întâmplare. 

Averea lui la acel moment era estimată la 80 de milioane de euro. Soția sa l-a găsit într-o baltă de sânge în toaletă. Se înjunghiase în inimă. Degeaba au încercat medicii să îl resusciteze, Constantin nu a mai putut fi salvat. Apropiații înclină să creadă că n-a mai vrut sa lupte cu boala. Avea 60 de ani și cu puțin timp înainte suferise un transplant de ficat.

 

Citește și:

Milionarii români care au ales moartea: s-au înjunghiat, s-au spânzurat, s-au aruncat în gol

 

Loading...
 
 

Citește și