Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 16 ani! Ianca este superbă, iar mesajul tatălui ei a topit internetul

razvan-simion-ianca.png

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 16 ani
Foto: Instagram

Răzvan Simion are din ce în ce mai multe motive de „îngrijorare” de acum, în privința pretendenților fiicei lui, Ianca. Tânăra a împlinit vineri, 14 august, vârsta de 16 ani, iar tatăl ei a publicat pe rețelele de socializare o imagine alături de aceasta, care a crescut vizibil și a devenit o adolescentă frumoasă.

„Primii 16 ani din povestea noastră.La mulți ani, Dragostea mea!”, a fost mesajul mândrului tătic, iar imaginea în cauză ce îi portretiza pe cei doi a reușit să strângă aproape 10 mii de aprecieri. Răzvan Simion o are pe Ianca din fostul său mariaj cu Diana, care a durat 15 ani. În afară de Ianca, Răzvan și Diana mai au și un băiat, pe Tudor Ștefan.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 16 ani

Având în vedere ocazia specială, în dreptul pozei publicate de prezentatorul TV, pe lângă comentariile primite din partea admiratorilor acestuia, a apărut și o urare din partea Lidiei Buble, o inimioară.

ianca.jpg

Ianca a crescut și s-a transformat într-o adolescentă frumoasă
Foto: Instagram

Cântăreața și Răzvan au anunțat de curând că nu mai formează un cuplu și că au decis să pornească pe căi separate, prezentatorul de la X-Factor dezvăluind că „Lidia nu mai era fericită lângă el”. Aceștia au avut o relație de lungă durată, începută încă de pe vremea când Răzvan Simion era căsătorit, iar artista a dezvoltat, de-a lungul timpului, o relație bună cu cei doi copii ai celui care acum îi este fost partener. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1