Lidia Buble a dezvăluit cum se înțelege cu copiii lui Răzvan Simion: «E un pas important»

lidia_buble_razvan_simon.jpg

Lidia Buble a dezvăluit care este relația dintre ea și copiii lui Răzvan Simion
Foto Instagram

În cadrul unui interviu, Lidia Buble a vorbit despre relația pe care o are cu copiii lui Răzvan Simion, actualui ei iubit. Cântăreața a dezvăluit care este modul în care se înțelege cu micuții partenerului ei de viață, explicând, de asemenea, și motivul pentru care Răzvan Simion încă nu i-a cunoscut tatăl. Iată declarațiile vedetei!

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu frumos de ani buni, ajungându-se și la câteva cereri de căsătorie, iar acest lucru a implicat, bineînțeles, și întâlnirea cântăreței cu copiii prezentatorului TV. Într-un interviu acordat revistei Viva, Lidia Buble a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu micuții lui Răzvan, povestind că a lăsat lucrurile să decurgă de la sine, nedorind să forțeze nota. Totuși, cei doi copiii ai prezentatorului de la Antena 1 au fost receptivi și s-au apropiat de ea, toți patru mergând împreună recent și într-o vacanță la Disneyland, unde s-au distrat de minune.

simion_copii.jpg

Foto: Arhivă personală

Cum se înțelege Lidia Buble cu copiii lui Răzvan Simion

Lidia Buble are o relație bună cu cei doi copii ai partenerului ei de viață. „Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, a declarat Lidia Buble pentru sursa anterior menționată.

Cântăreața petrece mult timp alături de Ianca, fiica în vârstă de 14 ani a lui Răzvan. Prezentatorul TV se bucură atunci când își vede copiii alături de iubita lui și de fiecare dată când merg undeva toți patru, acesta spune că are trei copii, nu doi, după spusele Lidiei.

[[{"fid":"3376788","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Motivul pentru care Răzvan nu l-a cunoscut încă pe tatăl Lidiei Buble

Deși au o relație stabilă, Răzvan nu l-a cunoscut până acum pe tatăl Lidiei. Cântăreața este fată de preot și i-a pus iubitului ei, mai în glumă mai în serios, condiții pentru „marele moment”. „Până nu a vrut să-mi ceară mâna de la tati, el nu a vrut să-l vadă. „Vreau să vă cunosc bărbații sau nevestele cu care o să rămâneți toată viața. Vreau să-l cunosc când este decis să te ceară în căsătorie” (..) .

Răzvan mi-a cunoscut 80% din familie. Vorbim la telefon, le spun despre el, dar nu l-au cunoscut așa față-n față. Cumva îi este și teamă de tata.Tata e un om foarte puternic și e foarte hotărât. Răzvan respectă foarte mult treaba asta. I-am spus că trebuie să citești și Biblia înainte, pentru că tata e pastor. Sunt convinsă că o să se îndrăgească”, a mai adăugat artista.

Între Lidia Buble și Răzvan Simion este o diferență de vârstă destul de mare, cântăreața având 25 de ani, iar prezentatorul TV are 38 de ani. Răzvan are doi copii din căsătoria anterioară, Ianca și Tudor.

Loading...

Citește și

  • Răzvan Simion a cerut-o de soție pe Lidia Buble. S-a întâmplat la o cinp romantică, iar Lidia Buble a fost foarte emoționată. Artista a mărturisit că încă nu este nimic oficial, dar speră ca în curând să se întâmple.

  • lidia buble

    Lidia Buble (24 de ani) este o artistă de succes care şi-a schimbat treptat imaginea din fată cuminte în cea a unei femei îndrăzneţe. Formează un cuplu alături de prezentatorul Răzvan Simion şi este cât se poate de fericită. Artista îţi surprinde constant prietenii virtuali, iar de această dată a încărcat o imagine care a creat controverse în rândul celora care îi urmăresc activitatea din mediul online.