EXCLUSIV Ștefan Bănică și-a scos fiul și soția în parc. La 53 de ani, artistul trăiește prima tinerețe lângă bebelușul lui

stefan-banica-lavinia.jpg

Ștefan Bănică, alături de fiul și de soția lui
foto: BLITZ

Exigent la televizor, în juriul "X-Factor", superstar pe scenă, tătic "de zahăr" în viața de familie. Click! ți-l arată pe Ștefan Bănică (53 de ani) așa cum nu îl vezi în fiecare zi: în câteva momente de liniște, în parc, alături de Lavinia și de fiul lor, Alexandru.

Trăieşte pentru a treia oară emoţia de a fi tată şi se bucură de fiecare secundă în care îl ţine lângă inima lui pe micuţul Alexandru, acum în vârstă de un an și jumătate. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe artist în ipostaze emoţionante alături de fiul lui cel mic şi de soţia Lavinia, care şi-a revenit spectaculos după naştere. Cei trei au ieșit în natură, în Parcul Bordei din București, însă până acolo au ajuns cu superbul BMW M4 decapotabil, de 90.000 de euro, care l-ar face invidios și pe James Bond. Bolidul lui Bănică are 431 CP și atrage atenția peste tot pe unde este plimbat.

stefan_banica.jpg

Ștefan Bănică, în ținută sport, așa cum nu îl vezi niciodată la TV
foto: BLITZ

Îmbrăcați sport, în treninguri, cu șepci și încălțați cu adidași, Lavinia și Ștefan au putut fi cu greu recunoscuți, mai ales că jumătate de față le era acoperită cu măștile de protecție. Micuțul Alexandru a stat mai mult în brațele mămicii, însă Bănică nu și-a luat ochii de la el. De remarcat ce tonus excelent are juratul "X-Factor", care a rămas la aceeși greutate de când îl știm noi de pe micul ecran.

stefan-banica-masina1.jpg

Ștefan Bănică se menține în formă la 53 de ani
foto: BLITZ

Într-un interviu mai vechi, Bănică ne spunea câte ceva despre stilul său de viață: "Mă întreţin, dar nu ştiu să-ţi dau o reţetă, sunt atent la ce mănânc. În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat. Dar sunt un om obişnuit şi probabil faptul că dau senzaţia asta de tânăr şi neliniştit e că iubesc şi îmi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac în profesia mea fac din credinţă şi cu dragoste şi respect. Şi atunci probabil lucrul ăsta îţi dă o anumită stare".

lavinia-stefan-banica.png

Ștefan Bănică și Lavinia s-au căsătorit în 2017, după 6 ani de relație
foto: arhivă personală

Iar legat de fiul său, Alexandru, al cărui nume are o poveste emoționantă, iată ce a răspuns solistul atunci când l-am întrebat cum e viața cu un bebeluș: "Foarte frumoasă, e ceva neaşteptat şi mă bucur de fiecare dată când ajung acasă". 

andreea-marin-violeta-stefan-banica-fiu.jpg

Radu Ștefan Bănică, Violeta și Andreea Marin, un trio admirabil pe covorul roșu
foto: Ștefan Ovidiu Photography

Ștefan Bănică are 3 copii cu 3 femei superbe

La 53 de ani, Ştefan Bănică jr are trei copii minunaţi cu trei femei una mai frumoasă ca alta: Radu Ştefan (18 ani) – cu fosta iubită Camelia Constantinescu, Ana Violeta (13 ani) – cu fosta soţie Andreea Marin (45 de ani) şi Alexandru (1 an și jumătate), cu actuala soţie, Lavinia (35 de ani).

Citește și:

Ce curte luxoasă are Ștefan Bănică! Uite cum se relaxează mămica Lavinia Pârva la piscină

Citește pe okmagazine.ro ce afacere a lansat de curând Lavinia Pârva!

Ştefan Bănică Senior a văzut lumina zilei în Călăraşi. Cum arată casa în care s-a născut marele artist

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1