Ştefan Bănică şi Andreea Marin «se bat» în mașini de 80.000 de euro

a12-3-bd-1-5col.jpg

În timp ce Andreea Marin a primit cadou un BMW X6 vişiniu, fiind imaginea brandului, Ştefan a scos din cont o căruţă de bani pentru o decapotabilă de aceeaşi culoare

Au divorţat la începutul lui 2013, au vieţi paralele, însă îi mai leagă o minunăţie de fetiţă, Violeta, în vârstă de 10 ani. Andreea Marin şi Ştefan Bănică mai au însă ceva în comun, şi anume pasiunea pentru maşini scumpe şi puternice. Diferenţa este că Andreea le primeşte cadou, în timp ce Ştefan plăteşte bani grei pentru ele. Iată dovada!

A venit căldura, aşa că vedetele bazate financiar au început să defileze, prin oraş, cu decapotabile de fiţe, pe care muritorii de rând le văd doar în revistele auto. Regele rock’n’roll-ului, Ştefan Bănică (50 de ani), nu avea cum să lipsească din peisaj, iar fotoreporterii Click! l-au surprins cu noua lui achiziţie, un superb BMW M4, care l-ar da gata până şi pe fiţosul James Bond.

a22-3-bd-img_3037_preview.jpg

Andreea Marin, surprinsă la volanul superbului ei BMW X6
Foto: Mihai Ionescu

Solistul, care recent a suferit o operaţie de apendicită, se reface spectaculos în perioada de convalescenţă, iar cei doi copii îl ajută să se relaxeze şi să-şi menţină starea de bine. Ştefan a ieşit în parc împreună cu Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin (43 de ani), dar şi cu Radu Ştefan (16 ani), băiatul pe care i l-a dăruit fosta iubită, Camelia Constantinescu. Cei doi fraţi vitregi au o relaţie excelentă şi nu este prima oară când se joacă împreună.

a32-3-bd-2-25col.jpg

Ştefan Bănică se bucură de vremea de afară într-un BMW M4 decapotabil, de 89.000 de euro
Foto: Mihai Ionescu

Dar să revenim la maşină, căci asemenea bijuterie, al cărei preţ de pornire este 89.000 de euro, nu poate trece neobservată. Surse din anturajul lui Ştefan Bănică au confirmat pentru Click! că bolidul de 431 CP este cumpărat de către solist, iar preţul exorbitant nu a fost chiar o problemă pentru el, care e o fabrică de bani.

a42-3-bd-3-25col.jpg

Ştefan a atras toate privirile cu “bijuteria” pe 4 roţi
Foto: Mihai Ionescu

Este jurat la “X-Factor” (Antena 1), umple Sala Palatului zile la rând, cu show-urile de Crăciun, face turnee naţionale cu casa închisă, iar la concerte private nu se deplasează pe mai puţin de 10.000 de euro. “Ştefan Bănică nu este imaginea Automobile Bavaria, maşina roşie este proprietate personală”, ne-au spus surse din preajma solistului.
De partea cealaltă, fosta lui soţie, Andreea Marin, defilează şi ea prin oraş la volanul unui superb BMW X6, de 80.000 de euro, asta după ce anul trecut a condus şi ea maşina pe care o are acum fostul ei soţ. Cum e posibil? Simplu!

a52-3-bd-4-25col.jpg

Solistul şi-a dus copiii la joacă, în Parcul Bordei din Capitală
Foto: Mihai Ionescu

De 16 ani încoace, “Zâna” este imaginea brandului german de automobile, aşa că a primit gratis orice model i-a poftit inima. De ceva vreme are în garaj acest BMW X6 vişiniu, cu care vedeta se pare că “s-a împrietenit” bine. Iată că, unul cu bani, unul cu imagine, foştii soţi Bănică-Marin au ajuns să se dueleze, fără să vrea, în maşini de lux.

Andreea Marin se iubeşte cu un consul tinerel

Dacă facem un bilanţ al foştilor ei iubiţi, Andreea Marin demonstrează că nu a vânat vreodată milionari, ultima ei căsnicie, cu medicul turc, frumos şi sărac, fiind cea mai bună dovadă.

a62-3-bd-5-15col-andreea_m.jpg

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu sunt împreună de aproape un an

Pe 27 octombrie 2016, vedeta anunţa pe Facebook că se desparte de Tuncay Ozturk, iar pe 27 februarie semna actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov).

a72-3-bd-6-1col-andreeamari.jpg

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk

Povestea dintre Tuncay şi Marin a debutat la câteva luni după divorţul de Ştefan Bănică jr, cu care a fost măritată timp de 7 ani. În vara anului trecut, Andreea s-a cuplat cu Adrian Brîncoveanu, un bărbat cu trăsături fine şi înalt cât bradul, mai tânăr decât ea cu 12 de ani, angajat la Ministerul Afacerilor Externe.

Ştefan Bănică s-a însurat în secret cu Lavinia

Laviniei Pârva (33 de ani) i s-a schimbat viaţa la 180 de grade de când a devenit iubita lui Ştefan Bănică, iar anul trecut, în septembrie, după şase ani de relaţie, solistul i-a pus şi verigheta pe deget. N-am văzut-o mireasă, căci nunta a avut loc în secret, în Bulgaria, invitaţii fiind aduşi acolo sub pretextul că solistul îşi serbează ziua de naştere (n.r. pe 18 octombrie 2017 a împlinit 50 de ani).

a82-3-bd-7-2col.jpg

Între Ştefan şi Lavinia e o diferenţă de vârstă de 17 ani

“Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, a declarat Ştefan Bănică la Antena Stars.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1