Elena Băsescu, mamă eroină: cu bebeluşul în ham, cu copiii mari de mână

e15-actu-1-banda-la-bebelus.jpg

Elena Băsescu nu mai are nici o mână liberă, iar la piept o ţine pe micuţa Anastasia
Fotografii: Arhivă personală

Viaţa Elenei Băsescu s-a schimbat la 180 de grade odată cu primul copil, însă acum, la cel de-al treilea, nimic nu mai aminteşte de EBa de pe vremuri. Mezina lui Traian Băsescu a dat hainele de lux pe treninguri şi jonglează cu brio cu rolurile de mamă, de gospodină şi de iubită.

Sâmbătă, în ziua Referendumului pentru familie, Elena Băsescu (38 de ani) punea pe Facebook o fotografie în care ne arăta că merge la vot însoţită de cei trei copii: Sofia Anais (5 ani) şi Traian Junior (3 ani şi 9 luni), pe care îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu, şi Anastasia, micuţa născută anul acesta, pe 4 iunie, rodul iubirii ei cu afaceristul Cătălin Gheorghe (25 de ani).

Aceasta din urmă era în cărucior, ceilalţi doi copii, de mână cu ea. Această imagine se repetă aproape zilnic, pentru că mezina fostului preşedinte Traian Băsescu, deşi are bonă, se dezlipeşte cu greu de copii, aşa că preferă să meargă să-i ia pe cei mari de la grădiniţă însoţită şi de micuţa Anastasia, pe care o ţine în marsupiu (ham).

e25-actu-2-benzi-la-copii.jpg

Bogdan Ionescu, fostul soţ, o secondează perfect cu copiii

Elena a pus pe Instagram o poză adorabilă, din care se vede cum Anastasia stă cuminte, la pieptul ei, iar frăţiorii ei îşi ţin strâns mama de câte o mână. Cum spuneam, Elena s-a obişnuit acum să umble mai mult îmbrăcată în trening, căci are nevoie de o ţinută confortabilă, fiind mamă full time.

Sunt zile în care poate să şi respire, căci sarcinile de părinte trec în seama fostului soţ, de care a divorţat în septembrie 2016. Şi Bogdan Ionescu face ture între grădiniţa privată la care învaţă copiii lui, parc sau locuri de joacă, micuţii având o relaţie frumoasă şi cu iubita lui, Maria Grigoriu.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1