Copiii Elenei Băsescu, în vacanţă cu tatăl lor şi cu «mama vitregă»

syda.jpg

bogdan ionescu syda copii traian jr.
Bogdan Ionescu şi micuţul Traian s-au asortat perfect pe plajă
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Este a doua vară de la divorţ, când copiii Elenei Băsescu îşi consolidează relaţia cu iubita tatălui lor în vacanţă, la mare. Sofia Anais şi Traian jr. se află pe litoralul românesc, acolo unde Bogdan Ionescu a luat-o cu el şi pe Maria Grigoriu, femeia cu care se iubeşte de un an şi de care este nedespărţit.

Copiii Elenei Băsescu şi ai lui Bogdan Ionescu par că s-au obişnuit cu ideea că părinţii lor nu mai formează un cuplu şi au fiecare alţi parteneri de viaţă. Aceasta este a doua vară când Sofia Anais (5 ani) şi Traian jr. (3 ani şi jumătate) petrec timp, la Mamaia, cu tatăl lor şi Maria Grigoriu, femeia care îi este iubită lui Syda de mai bine de un an.

maria_grigoriu.jpg

maria grigoriu plaja iubita syda
Maria Grigoriu se află şi ea la Mamaia, unde s-a fotografiat pe plajă
Foto: arhivă personală

”Noi suntem la început şi vreau să punctez faptul că relaţia noastră nu va afecta niciodată legătura dintre el şi copiii săi. Este un tată foarte bun şi responsabil şi îşi iubeşte foarte mult copiii”, spunea Maria Grigoriu pentru Click! şi iată că nu are nimic împotrivă ca Bogdan Ionescu să stea şi cu micuţii din relaţia anterioară.

syda_si_maria.jpg

bogdan ionescu maria grigoriu
Bogdan Ionescu a luat-o pe Maria şi anul trecut în vacanţă cu copiii
foto: Click!

Pentru că au custodie comună, Elena Băsescu şi Bogdan au dreptul fiecare să meargă cu cei mici în concediu. Şi exact aşa se întâmplă. Cei mici îl cunosc şi pe iubitul mamei lor, cu care au fost văzuţi în parc. Cătălin Tomată este şi el un tată bun pentru ei şi învaţă în fiecare zi lucrui noi despre meseria de părinte, căci doar i-a dăruit Elena o fetiţă, în urmă cu o lună.   

catalin_si_elena.jpg

catalin tomata iubit elena basescu
Elena B[sescu le-a făcut şi ea cunoştinţă copiilor cu iubitul
foto: Click!

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. De când a devenit din nou mămică cu actualul ei iubit, mai tânăr cu 11 ani, Elena petrece mult timp cu Anastasia.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5