La ce grădiniţă de prestigiu şi-a dat Elena Băsescu copiii. Mulţi părinţi ar vrea să fie în locul ei

copii.jpg

copii elena basescu gradinita privata
Traian jr. şi Sofia Anais au început grădiniţa
Foto: arhivă personală

Emoţii la acest început de an şcolar şi în familia mezinei lui Traian Băsescu. Fiica preşedintelui şi-a dus cei doi copii din căsnicia cu Bogdan Ionescu la o prestigioasă unitate de învăţământ. Sofia Anais şi Traian jr. vor studia la grădinţa privată evreiască după un sistem de învăţământ foarte bine pus la punct pentru care mulţi părinţi o invidiază.

Sofia Anais (5 ani) şi Traian jr. (3 ani şi jumătate) au început să frecventeze cursurile grădiniţei private din cadrul complexului educaţional Lauder-Reut, unde deja se familiarizează cu sistemul. Aici, mulţi oameni de afaceri îşi trimit copiii la studiu şi se pare că au şi motive bine întemeiate să aleagă acest sistem de învăţământ. Dascălii se laudă că le oferă celor mici educaţie pe măsură pentru a reuşi în viitoarea lor carieră.

scoala_evreiasca.jpg

scoala evreiasca copii elena basescu
Sofia Anais este încântată deja de cum a fost primită la grădiniţă
Foto: arhivă personală

Spre exemplu liceul Lauder-Reut oferă o pregătire serioasă pe parcursul a 3 ani, în business, media şi diplomaţie, dar cursuri susţinute se fac încă de la grădiniţă când cei mici încep să studieze limba ebraică. Acesta pare că este şi argumentul care a cântărit mult pentru Elena Băsescu când şi-a dus cei doi copii aici. Şi taxele şcolae sunt pe măsura eforturilor celor care se ocupă ca micuţii să ajungă să facă performanţă. Plata pe un an costă câteva mii de euro, sume pe care nu toţi părinţii le au la dipoziţie pentru studiile celor mici.   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1