Cum îl cheamă de fapt pe iubitul Elenei Băsescu. De ce îi spune toată lumea Tomată

tomata.jpg

catalin tomata iubit elena basescu
Cătălin Tomata este proprietarul unui local din Bucureşti
Foto: arhivă personală

În vara aceasta, Elena Băsescu și logodnicul ei sărbătoresc un an de relație. Mulți îl știu pe tânărul iubit al fiicei fostului președinte după porecla de ”Tomată”, însă numele lui din buletin este Cătălin Gheorghe.

Povestea de dragoste dintre EBa și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, a început în vara anului trecut. În ciuda vârstei, Cătălin a încercat să fie pe piciorele lui, independent de părinții săi, care au o situație financiară foarte bună. Așa că a început cu o pizzerie și o shaormerie, care i-au mers bine și l-au ajutat să acumuleze mai multă experiență în business. De atunci s-a ales cu porecla de ”Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate ”Tomato”.

Prietenii i-au spus așa în glumă și iată că acesta i-a rămas numele până acum. Mulți au impresia că acesta este chiar numele său de familie, mai ales că afaceristul se prezintă astfel pe toate rețelele de socializare. De ceva timp, Cătălin are un restaurant în Capitală de care se ocupă în totalitate și care merge strună.

Cătălin și Elena sunt născuți în aceeași lună, însă sunt zodii diferite. El a împlinit 26 de ani pe 11 aprilie și este Berbec, iar Elena a făcut 38 de ani pe 24 aprilie și este Taur.

Loading...

Citește și

  • Elena Basescu catalin tomata

    Elena Băsescu (37 de ani) a dat o veste bombă, aceea că este însărcinată cu al treilea copil, dar mai surprinzător este că a ales să devină din nou mamă cu un bărbat mult mai mic decât ea. Mezina fostului preşedinte se iubeşte cu un tânăr de 25 de ani, iar în trei luni cei doi vor deveni părinţi. Surse din anturajul lui Cătălin Tomata au povestit pentru Click! că iubitul vedetei are un palmares bogat la capitolul iubite, în ciuda vârstei, pe care le-a ales, se pare, după numărul banilor din cont.

  • Elena Băsescu este cu adevărat fericită, după o perioadă complicată, marcată de divorțul de tatăl celor doi copii ai ei, Anais Sofia (5 ani) și Traian Jr. (3 ani). Fiica cea mică a fostului președinte este însărcinată din nou, cu noul ei iubit, mai tânăr decât ea cu 12 ani.