Elena Băsescu a născut o fetiţă! Este al treilea copil al fiicei fostului preşedinte

elena-basescu-mai-2018-gravida_2.jpg

elena basescu al treilea copil
Elena Băsescu, surprinsă cu puţin timp înainte să nască cel de-al treilea copil
foto: Mihai Ionescu

Zi de luni dimineaţă cu mari emoţii pentru Elena Băsescu (37 de ani). Mezina fostului preşedinte a născut în urmă cu puţin timp o fetiţă. Bebeluşul este al treilea copil al brunetei.

Elena Băsescu şi iubitul ei Cătălin Gheorghe (26 de ani), zis Tomată, au devenit părinţi luni dimneaţă. Fiica cea mică a fostului peşedinte a născut prin cezariană o fetiţă. Deşi bruneta a vrut să păstreze secretul în ceea ce priveşte data la care va aduce pe lume al treilea copil, tată ei a dat-o de gol în urmă cu ceva timp. 

elena_basescu_catalin.jpg

elena basescu catalin gheorghe tomata
Elena Băsescu are o relaţie cu Cătălin Gheorghe
foto: Click!

 

"Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 (n.r. iunie) pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia (ceilalți doi copii ai Elenei n.r), asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (cei mici – n.r). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, declara Traian Băsescu.

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, tatăl celor doi copii ai săi, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. 

 

 

Loading...

Citește și