”Ei sunt soldații!” Soțul Ilenei Badiu, medic la Spitalul Universitar, a operat pacienți infectați cu Coronavirus

ileana_si_catalin_badiu.jpg

ileana badiu catalin badiu nunta andreea berecleanu
Ileana şi soţul ei au încins ringul de dans la nunta Andreei Bereceleanu cu medicul Constantin Stan în 2016
foto: arhiva personală

Căsătoriți de peste 12 ani, Ileana Badiu și medicul cardiolog Cătălin Badiu au trăit la foc continuu aceste ultime săptămâni, în care Coronavirusul ne-a scos din rutină, și în care chirurgul a fost nevoit să-și ia inima în dinți în fiecare dimineață și să meargă la spital pentru a-și salva pacienții. La fel de greu a fost și pentru Ileana Badiu, care a avut mereu cuvintele la ea ca să-și subțină bărbatul iubit, știind că merge ca la război, în prima linie de intervenție.

Mărturisirile absolute halucinante, în care vedetei parcă tot nu-i vine să creadă ce se întâmplă au venit pe contul ei de Instagram.

“Nu. Nu e niciodată ușor să trăiești alături de un cadru medical. Stresul, gărzile, pacienții mai importanți decât programul familiei, meseria în sine, care dedică întregul om altor oameni decât lui însuși și alor lui… e greu și e greu de înțeles. Numai iubirea poate înțelege în felul ei ciudat. Îl iubesc enorm pe soțul meu și îi respect meseria pe cât pot eu de mult. Dar zilele acestea totul a luat niște proporții de neimaginat. Pentru toată lumea. Însă mai ales pentru cadrele medicale. Au fost instruite armate întregi pentru război, dar în cazul de față războiul își are terenul de luptă în spitale, iar ei sunt soldații. Mi se rupe inima când îl văd pe Cătălin venind de la spital, pe față lui și a colegilor din spital citindu-se spaima firească, umană și normală, apoi îl văd cum pleacă dimineață parcă mai viteaz și hotărât decât oricând să facă bine oamenilor.

mana_badiu.jpg

maini medic covid-19
Așa arată mâinile chirurgului Badiu după ce s-a dezinfectat de sute de ori
foto: captură video Instagram

 

Eu doar mă uit și simt și nici nu pot să-mi închipui ce este în sufletele și mințile lor. Azi dimineață i-au ieșit lui și colegilor din secție testele de Covid negative. Aflaseră că au operat săptămâna trecută în urgență pacienți care s-au pozitivat, dar și faptul că și colegi de-ai lor din spital sunt deja bolnavi. Tot medicii din secția de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Universitar București au fost testați. Sunt toți sănătoși. Așa că pentru moment ne-am bucurat, bineînțeles și eu și copilul nostru, că așa-i la cadrele medicale, mai au și familii p-acasă, dragii de ei, la a căror sănătate se gândesc. Deci, vor pleca din nou la lupta de salvat vieți așa cum se pricep ei mai bine, în cazul lor operând urgențe cardiovasculare, în cazul fiecăruia dintre acești oameni servindu-i cât pot ei de bine pe cei în suferință. Să va aibe Dumnezeu în pază lui. Eu atâta pot să spun, văzând presiunea și pasiunea la care este supus în aceste zile soțul meu și colegii lui!”, a notat Ileana Badiu.

Ileana și Cătălin Badiu, nași de cununie ai Andreei Berecleanu și Constantin Stan

În toamna lui 2016, Ileana Badiu și medicul Cătălin Badiu, şedul Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar, au devenit părinți spirituali pentru Constantin Stan și Andreea Berecleanu, când s-au cununat. Ei sunt părinţii unui băieţel superb, pe nume Sasha, pe care îl iubesc amândoi nebuneşte.

Are o viaţă agitată şi momente în care din cauza profesiilor solicitante nu doarme împreună  cu soţul ei nopţile, dar cu toate acestea căsnicia lor merge ca pe roate și este una longevivă. Ileana Badiu (44 de ani)  mărturisea pe blogul personal că îşi cunoaşte soţul încă din copilărie.

ileana_si_catalin_badiu.jpg

ileana badiu catalin badiu nunta andreea berecleanu
Ileana şi soţul ei au încins ringul de dans la nunta Andreei Bereceleanu cu medicul Constantin Stan în 2016
foto: arhiva personală

"Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar dacă asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună. (...) Dansăm la petreceri împreună, râdem, bem şi trăim chiar dacă cu frica, că a doua zi vom fi obosiţi pentru volumul de muncă pe care îl avem de făcut. Suntem părinţi şi ne iubim nebuneşte copilul făcut din dragoste. Suntem pupăcioşi şi n-am şti să trăim fără zeci de atingeri şi îmbrăţişări. Avem un trecut comun, grădiniţă, şcoală, liceul şi acesta este unul din motivele pentru care ne simţim «acasă». Ne place aceiaşi muzică, formaţii şi solişti care au murit de mult. Bem cafeaua la fel şi petrecem amândoi la fel de puţin timp în baie.”, nota Ileana Badiu.

 

Citește și:

 

Ileana Badiu, sexy la 41 de ani! Cum se menţine în formă fosta vedetă tv

Secretul căsniciei de durată a Ilenei Badiu: "Avem o viaţă sexuală activă!"

 

 

 

Loading...

Citește și

  • ileana badiu scene sex

    Ileana Badiu a uitat vremurile de rebeliune de la 17 ani. Deunăzi, vedeta intrat într-un conflict pe reţelele sociale cu mama unei adolescente, care s-a nimerit să vadă ce a scris fosta prezentatoare tv pe profilul ei despre o fată ce poza sexy în oglindă la sala de sport. Supărată, femeia i-a cerut socoteală vedetei noastre şi a făcut-o să se întoarcă în timp, în vremea liceului, când culmea, nici ea nu era tocmai uşă de biserică.

  • andreea berecleanu 41 de ani cununie civila constantin stan

    Nuntă selectă se anunţă în acest weekend în "familia" Antena 1! Prezentatoarea "Observatorului" Andreea Berecleanu îşi va uni destinele cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi s-au cununat civil la Primăria Capitalei, la 18 septembrie, ceremonia fiind oficiată de Gabriela Firea, urmând ca acum în cea mai mare discreţie să devină un cuplu şi în faţa lui Dumnezeu. Naşii celor doi miri sunt Ileana Badiu şi soţul ei, medicul chirurg Cătălin Badiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1