Ileana Badiu, sexy la 41 de ani! Cum se menţine în formă fosta vedetă tv

ileana-badiu.jpg

Ileana Badiu
foto: arhiva personală

Frumuseţea nu ţine cont de vârstă! La cei 41 de ani, Ileana Badiu ar putea foarte uşor să le facă concurenţă reprezentantelor sexului frumos ceva mai tinere.

Ileana Badiu, fosta soţie a tenismanului Dinu Pescariu, are o siluetă impecabilă, ţinând cont că este şi mămică. Fostul model afişează un trup perfect, iar asta se datorează unui regim de viaţă sănătos, dar şi curelor de detoxifiere.

Ileana a mărturisit în repetate rânduri că nu îi e deloc uşor să se menţină în formă şi că face eforturi foarte mari pentru a arăta impecabil mereu.

"Nu fac parte din categoria femeilor care arată bine fără eforturi. Fac sport, yoga, intrafit, ţin dietă. Am avut trei ani în care nu am mâncat nici o proteină, dar la un moment dat am văzut că muşchii mei nu mai aveau firbă, nu se depunea nimic. Acum am un meniu echilibrat, nu mănânc carne foarte multă, dar mănânc peşte, pe care nu puneam gura înainte. Acum fac detoxifiere de două ori pe an. Timp de şapte zile beau doar sucuri de legume verzi", afirma aceasta, în urmă cu 3 ani la un post de televiziune.

Arată incredibil de bine

Zoom
foto: arhiva personală

Ileana Badiu este o împătimită a reţelelor de socializare, unde publică de zor imagini cu soţul şi copilul ei, dar şi fotografii cu ea extrem de sexy. Deşi nu mai este la prima tinereţe, fostul model nu a apelat la intervenții chirurgicale. De asemenea, ea nu se sfieşte să îmbrace ţinute sumare, care îi pun în evidenţă silueta de vis.

Ileana Badiu şi fostul jucător de tenis Dinu Pescariu au divorţat în secret în anul 2004. După separare, cei doi au rămas în relaţii amicale. Dinu Pescariu a cunoscut-o pe Ileana pe vremea când ea avea doar 14 ani. S-au regăsit peste ani, când amândoi ieşiseră din alte relaţii şi s-au căsătorit, după numai cinci luni. Cei doi au divorţat după patru ani de mariaj, iar în 2008, ea şi-a refăcut viaţa alături de medicul chirurg Cătălin Badiu. Împreună au un băieţel, Sasha, în vârstă de 7 ani.

Zoom
Ileana, alături de soţul ei Cătălin Badiu
foto: arhiva personală

 

loading...
Loading...

Citește și