Din ce face bani Andreea Raicu, după ce a renunțat la televiziune. O ședință, 450 lei

andreea-raicu.png

andreea raicu portret
Andreea raicu oferă ședințe de consiliere și programe de meditație
foto: Andreearaicu.ro

După 20 de ani petrecuți în televiziune și pe podiumurile de prezentare, Andreea Raicu (41 de ani) s-a reinventat în India, și-a schimbat complet stilul de viață și acum îi ajută și pe alții să facă același lucru. Pe bani frumoși, desigur.

În urmă cu un an, Andreea Raicu punea punct unui parteneriat considerat foarte profitabil de șapte ani cu producătorul Dragoș Vîlcu. Este vorba despre o afacere care i-a adus un profit substanțial de-a lungul timpului. Cu această ocazie, mulți s-au grăbit să anunțe falimentul domeniului andreearaicu.ro. Fosta vedetă de la Prima TV n-a pierdut însă vremea plângându-și de milă, ci a dezvoltat afacerea în noua direcție pe care o luase viața ei.

Iar rezultatele nu au întârziat să apară. În acest moment, Andreea se prezintă ca autor, speaker motivațional, life coach și promotor al unui stil de viață sănătos, cu certificări în tehnici de Mindfulness și meditație, care îi permit să faciliteze meditații, training-uri de dezvoltare personală și sesiuni de counseling.

Din ce face bani Andreea Raicu

Andreea n-a renunțat însă cu totul la vechea ei viață. Recunoscută pentru stilul ei rafinat, vedeta comercializează în continuare pe site-ul ei tricouri și hanorace cu mesaje motivaționale, cu prețuri între 85 și 195 de lei, sticle personalizate și lumânări parfumate.

Însă cei mai mulți bani vin, probabil, din orele de consiliere și programele de meditații pe care le vinde fosta gazdă a reality show-ului Big Brother. Programul de 28 de zile de meditații ghidate, bazat pe experiențele profesionale și personale care au ajutat-o pe Andreea să înțeleagă ce înseamnă o viață trăită în echilibru, costă 149,99 lei.

Prin programul de Mind & Body Coaching, Andreea oferă sesiuni one-to-one și abonamente săptămânale de consiliere (via chat), iar o ședință de 50 de minute costă 450 de lei.

Citește și:

Andreea Raicu, adevărul despre fostele relaţii de cuplu: ”A durat mult să înţeleg de ce nu mă atrăgeau!”

Cea mai frumoasă rochie creată de Răzvan Ciobanu a fost purtată de Andreea Raicu la Cannes

Andreea Raicu, sabotată de dorința de perfecțiune

Andreea a început schimbarea de sine cu o călătorie în India, care i-a deschis noi orizonturi. Treptat, vedeta a înțeles de ce era atât de nefericită, în ciuda percepției generale că avea tot ce și-ar fi putut dori un om într-o viață, o familie iubitoare, o casă ridicată prin eforturi proprii, o slujbă sub luminile reflectoarelor, un corp invidiat de toate femeile din România și pretendenți de lux.

”Dorința de perfecțiune m-a ghidat toată viața. Am crezut mereu că e cea mai importantă trăsătură a mea. Însă, în timp, am realizat că ea mi-a adus cele mai grele momente, din cauza presiunii pe care o puneam veșnic asupra mea.  Vocea mamei mele din copilărie s-a transformat în vocea mea interioară, care m-a mânat să cer întotdeuna mai mult de la mine. Mi-am petrecut peste 20 de ani în televiziune, unde am moderat programe de divertisment precum Big Brother, Megastar și multe alte emisiuni cunoscute, mediu propice pentru a pune și mai mare presiune pe mine.

În timp, am realizat că trebuie să fac ceva, să schimb modul în care gândeam și trăiam, și am început să caut răspunsuri. Ulterior, fiind un promotor al unul stil de viață sănătos, am dezvoltat un business în jurul acestul concept. Mi-am dorit să împărtășesc cât mai multor oameni experiențele mele și uneltele care m-au ajutat să depășesc depresiile și momentele grele din viața mea”, a dezvăluit Andreea pe site-ul ei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1