Andreea Raicu, adevărul despre fostele relaţii de cuplu: ”A durat mult să înţeleg de ce nu mă atrăgeau!”

andreea_raicu_20180320_0560.jpg

Andreea Raicu, adevărul despre fostele relaţii de cuplu: ”A durat mult să înţeleg de ce nu mă atrăgeau!”
Sursa foto: Facebook

Andreea Raicu a oferit detalii despre relaţiile ei şi a mărturisit ce a căutat întotdeauna la un partener de viaţă.

În cadrul unei postări făcute pe blogul personal, Andreea Raicu a mărturisit că nu a avut o relaţie bună cu tatăl ei, ea luptându-se mult pentru dragostea lui. Ba mai mult, de-a lungul timpului, ea a căutat ca aceştia să semene cu tatăl ei.

 „Când nu a mai fost, am proiectat acesta dorinţă şi asupra partenerilor mei de viaţă, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că aşa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie… Îşi caută partenerii sau situaţii care să le fie familiare. 
Aşa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, aşa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur şi simplu, mult prea uşor, nu ştiam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Ştiam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc. 
A durat mult să înţeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieţii care îmi arătau acel suport necondiţionat şi dragostea atât de uşor. Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni şi niciodată posibili iubiţi. A durat însă şi mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetuă încă din copilărie”, a adăugat fosta prezentatoare de televiziune.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Irina Nicolae, ex-A.S.I.A, din nou în formă la 41 de ani. Cum a slăbit 25 de kilograme, după naştere

Lidia Buble, în lacrimi, din cauza lui Răzvan Simion: ”Sunt încă în stare de şoc!”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1