Andreea Raicu, confesiuni incendiare: «Îmi doream să dispar»

raicu.jpg

andreea raicu
Andreea Raicu a trecut printr-o perioadă în care nu se putea regăsi pe sine
Foto: arhivă personală

Mulți cred că vedetele de televiziune au vieți perfecte, că nu știu ce sunt grijile sau lipsurile, dar Andreea Raicu demonstrează că indiferent de statut, problemele nu ocolesc pe nimeni. Deși a trecut printr-o perioadă neagră în care a suferit cumplit pentru că nu se regăsea pe sine, acum este mai liniștită ca niciodată.

„Au fost foarte mulți ani în care nu mi-a fost bine. Nu eram în concordanță cu ceea ce eram eu cu adevărat”, a spus vedeta despre perioada în care trebuia să-și alinieze viața în conformitate cu imaginea pe care cei din jur o aveau despre ea.

India a fost tărâmul spre care a simțit mereu o atracție aparte, dar de abia acum patru ani a ajuns pentru prima dată acolo. Recent, s-a întors din a treia călătorie în acea parte a lumii, de această dată fiind plecată cu treabă: a ținut conferințe, a făcut cursuri și și-a luat certificate internaționale care să o ajute în noua etapă în care se află viața sa. Cariera Andreei a luat o întorsătură total diferită față de ce ne-a obișnuit pentru mulți ani. Conferințele motivaționale pe care le organizează o dată pe lună fac parte din misiunea ei de a ajuta oamenii să se cunoacă pe sine și să facă pace cu ei înșiși.

raicu_india.jpg

andreea raicu india
Andreea Raicu a fost în a treia călătorie spirituală în India
Foto: arhivă personală

Meditația este un stil de viață pentru fosta prezentatoare TV, care sfătuiește pe toată lumea să încerce să o practice cât mai des: "Oricine poate medita. Meditația înseamnă să nu faci nimic și să nu te gandești la nimic. Să nu-ți mai faci griji, să trăiești în prezent, să nu mai judeci lucrurile. Am învățat să las lucrurile să se întâmple și să iau ce îmi dă viața", a declarat Andreea pentru Teo Show.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1