Cea mai frumoasă rochie creată de Răzvan Ciobanu a fost purtată de Andreea Raicu la Cannes

andreea-raicu-razvan-ciobanu.jpeg

andreea raicu si razvan ciobanu
Andreea Raicu și Răzvan Ciobanu au fost la un moment dat foarte buni prieteni
foto: Andreearaicu.ro

Într-un text emoționant, Andreea Raicu a rememorat câteva dintre momentele petrecute împreună cu regretatul Răzvan Ciobanu, pe vremea când cei doi erau cei mai buni prieteni. Andreea și Răzvan s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani și s-au apropiat prin intermediul creațiilor designerului. Viața i-a condus mai apoi pe drumuri diferite, însă amintirile unei relații speciale au rămas.

”Pe Răzvan l-am cunoscut în urmă cu peste 10 ani și viața ne-a apropiat. Eram absolut îndrăgostită de creațiile lui. De fapt, cine nu era? Crea cele mai sexy haine pe care puteai să ți le dorești. La cele mai multe evenimente importante mergeam să îmi deseneze câte o rochie care mă făcea să mă simt incredibil de sexy și feminină”, a scris Andreea Raicu pe blogul personal.

Andreea a vorbit despre cea mai specială rochie creată de Răzvan Ciobanu, purtată de ea pe covorul roșu de la Cannes. Un model foarte sexy, cu un decolteu îndrăzneț, care-i punea perfect în valoare bustul vedetei.

andreea-raicu-razvan-ciobanu-cannes.jpeg

andreea raicu si razvan ciobanu la cannes
Andreea Raicu, alături de Răzvan Ciobanu pe covorul roșu de la Cannes
foto: Andreearaicu.ro

 

”Mi-aduc aminte că fusesem invitată prima oară la festivalul de film de la Cannes la o premieră și urma să merg pe celebrul covor roșu, unde nu puteai să fii altfel decât WOW, iar Răzvan a făcut asta. Mi-aduc aminte că am coborât în holul hotelului Martinez și am simțit privirile admirative ale celor din jur, însoțite de întrebări despre creatorul rochiei pe care o purtam, iar eu eram atât de mândră, pentru că cel care o crease era chiar lângă mine”, și-a amintit Andreea.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de luni, 29 aprilie, într-un accident de circulație în județul Constanța, la intrarea în Năvodari dinspre Săcele. Designerul participase la un festival desfășurat la Mamaia și se întorcea în București. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit câțiva copaci de pe marginea drumului, cu o viteză de 126 km/h. Imaginile surprinse la scurt timp după accident arată autoturismul de teren foarte avariat. Răzvan nu purta centura de siguranță în momentul accidentului, iar această neglijență i-a fost fatală. Primele teste făcute la necropsie au relevat că designerul consumase substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

 

Citește și:

Răzvan Ciobanu, înmormântat lângă bunici, în cartierul copilăriei

Moştenirea lui Răzvan Ciobanu: o pisică şi multe datorii

Loading...
 
 

Citește și

  • O nouă ipoteză cu privire la tragica moartea a lui Răzvan Ciobanu a ieșit la lumină. În urma rezultatelor preliminare ale autopsiei, se pare că designerul avea substanțe ilegale în sânge în momentul producerii accidentului fatal care i-a luat viața. Abia în trei săptămâni se va putea stabili însă, cu exactitate, dacă aceste informații sunt veridice, având în vedere că testele preliminare se pot înșela uneori.

  • Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi, 2 mai, în cavoul familiei din Cimitirul Progresul 1 din Bucureşti, acolo unde se odihnesc străbunicul şi bunicul său. Părinţii devastaţi, familia şi prietenii îl vor conduce pe designer pe ultimul drum, însă printre ei nu se va afla şi Adina Buzatu, care şi-a explicat alegerea într-un mesaj pe un site social.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 539615763


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1