Daniela Gyorfi, o mamă de nota 10! Nu se poate despărţi nici la muncă de fiica sa

daniela gyorfi-si-micuta-maria

daniela gyorfi si fiica sa, maria
Daniela Gyorfi are o relaţie specială cu fiica sa, alături de care participă adesea la emisiuni TV
Foto:Blitz

Daniela Gyorfi este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o carieră de success, un soţ cu care se înţelege de minune şi o fetiţă de care este nedespărţită, pe nume Maria, în vârstă de 8 ani. Daniela a împlinit 50 de ani în toamna anului trecut, dar nu i-ai da vârsta, căci este plină de energie şi are un trup tras prin inel. Vedeta ştie să îmbine utilul cu plăcutul şi nu o neglijează niciodată pe fiica sa. Luni, 1 aprilie, cântăreaţa a fost nevoită să petreacă jumătate de zi la filmări şi a decis să o ia şi pe micuţa Maria în această aventură.

Daniela Gyorfi are o relaţie specială cu fiica sa, alături de care apare foarte des la diferite emisiuni TV, aşadar nu este un lucru care să ne surprindă faptul că artista a decis să meargă la muncă,la filmări pentru un post de televiziune alături de Maria, un copil cuminte şi dornic să petreacă cât mai mult timp alături de mamă. Însă nu doar Maria a însoţit-o pe Daniela, ci şi soţul cântăreţei, cu care este căsătorită din anul 2006.

daniela gyorfi-si-micuta-maria

daniela gyorfi si fiica sa, maria
Daniela Gyorfi a fost însoţită la filmări de către fiica sa, Maria, în vârstă de opt ani
Foto:Blitz

Daniela a fost surpinsă de fotoreporterii Click! în timp ce se îndrepta spre platoul de filmare, împreună cu cele mai importante persoane din viaţa sa. La ieşirea din sediul postului TV, Maria a primit un cadou, probabil ca recompensă pentru atitudinea pe care a avut-o. Este vorba despre o păpuşă, şi, judecând după fericirea care se putea citi pe chipul fetiţei, ea a fost foarte încântată de darul oferit de părinţii săi. Pe tot parcursul drumului către maşină, Daniela a ţinut-o de mână pe Maria, iar George a mers cu câţiva paşi înainte, având mâinile ocupate cu alte mici bagaje.

daniela gyorfi-si-micuta-maria

daniela gyorfi si fiica sa, maria
Daniela Gyorfi are o relaţie specială cu fiica sa, alături de care participă adesea la emisiuni TV
Foto:Blitz

Aşa cum ne-a obişnuit, cântăreaţa purta nişte haine lejere, casual şi a fost în pas cu moda, căci ştie care sunt articolele care îi scot în evidenţă trăsăturile şi de ce trebuie să se ferească. Deşi are 50 de ani , Daniela are foarte mare grijă de aspectul său fizic şi adesea vorbeşte cu mândrie despre greutatea sa. Recent, ea a dezvăluit, pentru Click!, care este secretul siluetei sale de invidiat.

Care este secretul siluetei Danielei Gyorfi

Daniela Gyorfi are un trup tonifiat, ştie cum să fenteze kilogramele în plus şi se fereşte se greşelile alimentare. Ea a mărturisit care este ritualul său de frumuseţe şi care este secretul tinereţii.

daniela-gyorfi

daniela-gyorfi
Daniela Gzorfi arată foarte bine, iar alegerile sale vestimentare îi pun în evidenţă trupul tonifiat

 ”Eu spun câţi ani am când mă întreabă cineva.Am 50 de ani, 50 de kilograme şi dacă mă îngraş un kg iau foc! Fiind mică de statură, 1,64 cm, încerc să mă încadrez în 49-50 kg, iar dacă depăşesc, bineînţeles că fac foamea. În rest, nu am secrete legate de cum mă «conserv», fac chestii pe care le face orice om normal. Îmi mai fac injecţii cu botox la faţă, mă dau cu cremă, am grijă cât mănânc. Uite, nu prea mănânc ciorbe şi mâncare gătită, în schimb prefer dulciurile! Nu fumez, nu beau alcool. Cât despre sport, mereu zic «de luni ajung la sală», dar se întâmplă să ajung la cântări, la repetiţii, deci oriunde, dar nu acolo”, a mărturisit, amuzată, Daniela Györfi, pentru Click! 

 

Citeşte şi:

Daniela Gyorfi: «La 50 de ani am 50 kg, iar dacă mă îngraș un kil, iau foc»

Cum a reacționat Daniela Gyorfi când a fost întrebată de fiica ei câți ani are

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1