Daniela Gyorfi: «La 50 de ani am 50 kg, iar dacă mă îngraș un kil, iau foc»

18-img_1596.jpg

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Daniela prin oraş, la un restaurant din zona Ion Mihalache

S-a sărbătorit în avans, a primit o vacanţă alături de familia ei şi chiar şi-a cumpărat singură cadourile. Vineri, Daniela Gyorfi a schimbat prefixul, iar cu această ocazie ne-a spus cum reuşeşte să menţină acul cântarului fix la greutatea care are acelaşi număr ca şi vârsta, adică 50!

Este neschimbată şi asumată! Adică nu face parte din categoria vedetelor care mint că nu au intervenţii estetice şi că arată bine pentru că au mâncat pătrunjel sau folosesc creme minune antirid. Este vorba despre Daniela Györfi , artista controversată care a pozat în Playboy, şi-a pus silicoane, şi-a făcut injecţii antirid şi care chiar arată senzaţional, având în vedere că ieri a împlinit vârsta pe care nu o ascunde: 50 de ani!

18-foto-2-2-col.jpg

Solista arată foarte bine la corp, iar hainele mulate îi vin perfect

Este o femeie împlinită: este soţie, mamă, iar în sfera artistică a reuşit să se păstreze în top faţă de alte colege de breaslă. Daniela Györfi ne-a spus cum reuşeşte să se menţină atât de bine, cum fentează greutatea, ce cadouri a primit de ziua ei, dar şi ce greşeli alimentare face.

18-foto-3-2-col.jpg

Bustul siliconat al Danielei atrage atenţia de la o poştă

 ”Eu spun câţi ani am când mă întreabă cineva.Am 50 de ani, 50 de kilograme şi dacă mă îngraş un kg iau foc! Fiind mică de statură, 1,64 cm, încerc să mă încadrez în 49-50 kg, iar dacă depăşesc, bineînţeles că fac foamea. În rest, nu am secrete legate de cum mă «conserv», fac chestii pe care le face orice om normal. Îmi mai fac injecţii cu botox la faţă, mă dau cu cremă, am grijă cât mănânc. Uite, nu prea mănânc ciorbe şi mâncare gătită, în schimb prefer dulciurile! Nu fumez, nu beau alcool. Cât despre sport, mereu zic «de luni ajung la sală», dar se întâmplă să ajung la cântări, la repetiţii, deci oriunde, dar nu acolo”, a mărturisit, amuzată, Daniela Györfi, pentru Click! 

18-foto-4-2-col.jpg

Alături de George Tal şi de fiica lor, Maria

Cât despre cadouri, aceasta le-a primit deja, însă are un singur regret. ”Sunt mulţumită şi chiar dacă mai sunt lipsuri, eu consider că sunt un om împlinit, care le are pe toare. Am un copil superb, sunt sănătoasă. Probabil cel mai mare regret e că nu o am pe mama lângă mine. Am fost în vacanţă la Paris, cu familia, am dus-o pe Maria la Dinseyland. Am primit parfumuri, dar mi-am şi luat unele, mi-am făcut cadou haine, mi-am făcut părul”, a mai spus Daniela, pe care fotoreporterii Click! au surprins-o chiar zilele trecute, prin oraş, într-o formă de zile mari.

Loading...