Daniela Crudu, afirmaţie surpriză la "Ultimul Trib": "Cred că sunt gravidă"

daniela-crudu-silicoane-noi.jpg

daniela crudu test de sarcina ultimul trib
Daniela Crudu a vrut să consulte medicul ginecolog, dar a aflat că are diabet
Foto: Facebook

Daniela Crudu şi-a alertat colegii de echipă la "Ultimul trib" când i-a rugat să-i aducă un test de sarcină. Concurenta a povestit că are câteva simptome care au făcut-o să creadă că este însărcinată, dar confirmarea nu poate veni decât după analize specifice. Din păcate dereglările ei hormonale pentru care s-a dus la control au relavat faptul că suferă de diabet.

Daniela Crudu şi-a rupt mâna la "Ultimul trib", dar a mai făcut ceva cu care şi-a pus colegii pe gânduri. Câteva simptome noi pentru ea au determinat-o pe brunetă să ceară și un test de sarcină ”A plecat Paula (n.r. Chirilă), dar noi tot șapte suntem! Ne pregătim de botez”, a spus Ionuț Iftimoaie. Şi Daniela a întărit cele spuse de luptător.

”Cred că sunt gravidă... mi-am făcut socoteala și din mai multe puncte de vedere, mă simt cu musca pe căciulă... N-am putut să mănânc nimic și aveam atâtea variante din care să îmi aleg. E o veste bună pentru mine, un copil e o binecuvântare! Poate îmi schimbă viața. Dacă e fată, ar chema-o Ana, dacă e băiat – Alexandru”, a spus Daniela, în așteptarea confirmării testului. Din păcate, rezultatele analizelor pe care Daniela le-a făcut au arătat că are diabet.

Daniela Crudu ia pastile pentru diabet

"Mi-am făcut nişte analize şi am descoperit problema asta. Glicemia este mare şi am început să fac un tratament cu nişte pastile foarte puternice pentru diabet. Sper să fie bine. Am tratament şi regim. Am descoperit întâmplător. Într-o zi, m-am simţit rău şi mi-am făcut o serie de investigaţii", a mărturisit Daniela Crudu la Antena 1.   

Bruneta s-a speriat însă crezând e ar putea să fie însărcinată "Dacă va fi un copil, este binevenit!", a spus fosta asietntă tv. Se pare că vedeta ar avea ceva probleme de sănătate şi ar vrea să ştie de ce nu a rămas până acum niciodată însărcinată, deşi nu a folosit vreo metodă contraceptivă. 

 

Citeşte şi: 

 

Daniela Crudu iubeşte din nou? Cu ce tinerel s-a afişat în club

Daniela Crudu sa pozat fără sutien în Madagascar, la «Ultimul trib»

 

Loading...

Citește și