Daniela Crudu a clacat în cea mai grea probă de la «Ultimul Trib»

daniela_crudu_ultimul_trib_5.png

Daniela Crudu a trecut prin momente complicate

Cameleonii și Lemurii s-au înfruntat în proba de Salvare, care s-a dovedit a fi cea mai grea de până acum, însă Daniela Crudu a clacat.

Pentru Daniela Crudu, proba de salvare a fost una dintre cele mai dificile de până acum și chiar a încercat să evite intrarea pe traseu. Obligată de regulament să joace pentru echipa sa, Daniela Crudu a intrat pe traseu, însă a clacat spre disperarea colegilor săi Lemuri, care priveau neputincioși de pe margine.

Vedeta s-a așezat în genunchi și a plâns în hohote. ”A fost cea mai grea probă! Iadul! O vedeam cum încasa sacii în cap...”, a mărturisit Sorin Brotnei.

daniela_crudu_ultimul_trib_4.png

Daniela Crudu a trecut prin momente dificile la Ultimul Trib

Daniela Crudu a resimțit multă tensiune în ultima perioadă în cadrul emisiunii și a fost pe punctul de a se retrage, însă și-a copntinuat proba. 

Loading...

Citește și

  • A revenit, în urmă cu două săptămâni, din Madagascar, unde a participat la concursul de supraviețuire ”Ultimul trib” (Antena 1), însă nu a intrat în concediu de odihnă.

  • Daniela Crudu a acceptat provocarea vieții sale atunci când a decis să se aventureze în Madagascar, pentru a avea parte de inedita experiență a competiției „Ultimul Trib”. Cum regulile jocului sunt unele dure, iar condițiile nu tocmai prielnice, concurenții au avut parte de o surpriză atunci când au văzut cu ochii lor modul în care se vor putea ocupa de îngrijirea personală. De la dușuri fierbinți și băi în jacuzzi, aceștia sunt nevoiți în prezent să se spele la lighean, în condiții nu tocmai plăcute.