Cum se simte Adela Popescu și când va reveni la “Vorbește lumea”. Anunțul făcut de colegi

adela-popescu.jpg

Adela Popescu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vești bune din partea Adelei Popescu! Cosmina Păsarin a anunțat că vedeta tv s-a vindecat de coronavirus și va reveni miercuri, 29 septembrie, în platoul emisiunii “ Vorbește lumea”, alături de colegul său, Bogdan.

Cosmina Păsărin i-a ținut locul Adelei, în perioada în care s-a aflat în carantină. Cosmina a anunțat că soția lui Radu Vâlcan se simte mult mai bine și va reveni în curând în platoul emisiunii “ Vorbește lumea”, de la Pro Tv. “Mai este puțin și se întoarce Adela, miercuri (29 septembrie) va reveni", a dezăluit Cosmina Păsărin, în emisiune.

Radu Vâlcan și băiețelul de două luni au făcut și ei Covid

Contactată telefonic, Adela Popescu a povestit despre cum se simt Radu Vâlcan, dar și mezinul familiei, Adrian, care au fost ambii infectați cu noul coronavirus, la scurt timp după ce ea a fost confirmată pozitiv. “Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine”, a spus Adela Popescu.

Citește și:

Radu Vâlcan și băiețelul de două luni au făcut și ei Covid. Adela Popescu: "S-au îmbolnăvit de la mine"

Adela Popescu a anulat botezul de azi al fiului său. Actrița e infectată cu Covid

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5