Radu Vâlcan și băiețelul de două luni au făcut și ei Covid. Adela Popescu: "S-au îmbolnăvit de la mine"

adela-popescu.jpeg

Adela Popescu, Radu Vâlcan și bebelușul sunt toți 3 infectați
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Radu Vâlcan este și el infectat cu noul coronavirus! Îndrăgitul prezentator a luat temutul virus de la soția sa, Adela Popescu, alături de care s-a izolat în casă.

Și cel de-al treilea băiețel, Adrian, în vârstă de două luni, a fost infectat. Singurii care au scăpat de virus sunt ceilalți doi băieței ai cuplului, Alexandru și Andrei, care au fost trimiși la timp să stea la bunici.

Adela Popescu: "Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul"

Aflată în carantină de câteva zile, în propria locuință, Adela Popescu a anunțat, luni dimineață, în direct la „Vorbește lumea”, că și partenerul ei, Radu Vâlcan, s-a infectat cu noul coronavirus. Potrivit declarațiilor vedetei TV, soțul acesteia a luat virusul chiar de la ea, după ce a îngrijit-o pe perioada carantinei. Din fericire, starea de sănătate a lui Radu Vâlcan este una bună deocamdată. „Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, la Pro Tv.

Citește și:

Adela Popescu, confirmată cu Covid-19. «Eu în sarcină nu m-am vaccinat»

Adela Popescu a anulat botezul de azi al fiului său. Actrița e infectată cu Covid

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5