Cum s-au îmbrăcat vedetele la botezul Gabrielei Cristea. Adelina Pestrițu, la concurență cu Cristina Șișcanu

cristina-siscanu-tavi-clonda-gabriela-crsitea-madalin-ionescu.jpg

Cristina Șișcanu, Tavi Clonda, Gabriela Cristea și Mădălin Ionescu

Vineri, 6 septembrie, a fost zi mare în familia Cristea-Clonda. La două săptămâni de la cununia lor religioasă, Gabriela și Tavi și-au creștinat fiica cea mică, pe Thea Iris Selena, în vârstă de 6 luni. La ceremonie și la petrecerea de după, vedetele invitate au strălucit în haine de gală.

Peste 100 de invitați, familie și prieteni au sărbătorit creștinarea lui Thea Iris Selena. Pentru așa petrecere, doamnele s-au pregătit cum se cuvine cu rochii și accesorii care mai de care mai strălucitoare. Mămica Gabriela Cristea a avut două ținute. Ea a ajuns la petrecerea de la Jubile Concept într-o rochie albă, de mireasă, pentru că, pe lângă botez, și-a dorit să marcheze și cununia religioasă de acum două săptămâni. La mijlocul petrecerii, aceasta s-a schimbat într-o rochie mai lejeră, din voal, de culoare roz pal. Gabriela a optat pentru o coafură simplă dar elegantă, cu o diademă strălucitoare prinsă în par.

Cristina Șișcanu și Adelina Pestrițu, ținute gri, strălucitoare

Nașa micuței, Cristina Șișcanu, a ales o rochie de seară de un gri deschis, cu o croială deosebită și un material ușor strălucitor. Pentru păr a optat pentru o variantă simplă, iar la machiaj a ales să își pună buzele în evidență cu un ruj roșu. Adelina Pestrițu a fost invitata care a strălucit la propriu. Aceasta a optat pentru o rochie lungă, cu paiete, accesorizată cu un turban din același material. A ales să își pună în valoare ochii cu un machiaj smokey eyes.

 • Adelina Pestrițu, Tavi Clonda, Gabriela Cristea și Virgil Steblea
 • Anca Ciota, Annes, Adelina Pestrițu, Adina Buzatu, Silvia Ioniță
 • Cornel Păsat și Bianca soția lui, alături de Gabriela Cristea
 • Cristina Șișcanu, Tavi Clonda, Gabriela Cristea și Mădălin Ionescu
 • Nașii Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
 • Oana Roman, Tavi Clonda, Gabriela Cristea și Marius Elisei
 • Phelippe, Gabriela Cristea, Tavi Clonda și Anca Ciota
 • Tavi Clonda și Andrei Ștefănescu
 • Așa a arătat tortul micuței Thea Selena Iris
 • Maximize

1/9

Oana Roman a ales să poarte la acest eveniment o rochie elegantă de culoarea smaraldului, cu aplicații de pietre. O alegere colorată și îndrăzneață a avut și Adina Buzatu. Stilista a îmbrăcat o rochie roșie cu decolteu adânc și umerii goi. Vedeta Kanal D Anca Ciota a optat și ea pentru o rochie îndrăzneață, cu pene de culoare roz și foarte scurtă. Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos. Cum cerea și evenimentul, aceștia au optat în mare parte pentru costume elegante și cămăși albe. Tăticul Tavi Clonda a accesorizat la costumul negru un papion mai jucăuș, negru, cu buline albe. Nașul Mădălin Ionescu a optat și el pentru un costum elegant cu un papion gri, asortat cu rochia soției sale. Andrei Ștefănescu a ales să îmbrace un sacou mai colorat, albastru în carouri. Cornel Păsat a fost o prezența elegantă. Acesta a îmbrăcat un costum negru cu cravată și cămașă albă. Au fost și domni care au ales costumații mai colorate, de verde fosforescent sau chiar roz.

Citește și:

Mireasa Gabriela Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy. Cine a atras cel mai mult atenția?

Rochia de naşă nu i-a făcut gaură în buget Cristinei Şişcanu. A fost mai ieftină decât pălăria

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 

 

Loading...

Citește și

 • Emoţii uriaşe ieri pentru Gabriela Cristea (44 de ani) şi Tavi Clonda (39 de ani). Vedetele şi-au botezat fiica născută pe 17 martie 2019 Thea Iris Selena, la o biserică din Corbeanca. Naşii cuplului, Cristina Şişcanu (34 de ani) şi Mădălin Ionescu (49 de ani), au pregătit în cele mai mici detalii evenimentul la care au venit peste 100 de invitaţi.

 • Gabriela Cristea și Tavi Clonda își botează astăzi cea de-a doua fetiță , dar chiar și cu toate detaliile pe care au trebuit să le pună la punct ei nu și-au scăpat din ochi fiicele. Astfel că, fără nicio inhibiție, Gabriela Cristea și-a alăptat fiica chiar pe scaunul de la salonul de înfrumuseșare, acolo unde make-up artistul a avut grijă ca prezentatoarea tv să arate impecabil în această zi specială.