Ce problemă au avut Gabriela Cristea și Tavi Clonda înainte de a-și creștina fiica. Primele imagini de la eveniment

69687135_835156983598901_2210565885670719488_n.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își botează astăzi fetița
Foto: Sever Gheorghe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc cele mai frumoase clipe. Micuța Thea Iris Selena, mezina familiei, a fost creștinată vineri, 6 septembrie, iar părinții au fost foarte emoționați. Au apărut primele fotografii de la eveniment, iar prezentatoarea tv și soțul ei au dezvăluit cu ce problemă s-au confruntat chiar în noaptea de dinaintea botezului fiicei lor.

Înainte de a intra în biserică, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mărturisit că au făcut noapte albă. Victoria, fata lor cea mare, s-a pricopsit cu o enterocolită, ceea ce nu prea i-a lăsat să se odihnească, dar la acest lucru au contribuit și emoțiile premergătoare evenimentului de vineri, 6 septembrie.

“Îmi e un pic frică, dar o botezăm pe Iris în aceeași biserică în care am botezat-o și pe Victoria. Și totul a fost bine. Nu am dormit aproape deloc azi-noapte, pentru că Victoria a făcut o enterocolită de la mare, dar asta este. Ne odihnim după ce se termină petrecerea”, a spus Gabriela Cristea înainte de a intra în biserică.

Iris Thea Selena a fost agitată și a plâns pe parcursul slujbei, însă Gabriela a alinat-o în fiecare clipă și a încercat să să îi distragă atenția mezinei familiei.

69875349_670114320158119_8563622299494776832_n.jpg

Gabriela Cristea a ales să pună iriși pe masa din biserică, simbolizând numele mezinei familiei lor
Foro Captură ecran Antena Stars

"Îmi dorersc doar să fie sănătoasă, restul nici nu comntează, că le facem noi", a declarat Gabriela după creștinarea fiicei sale, nerăbdătoare să ajungă la petrecerea la care sunt așteptați aproximativ 100 de persoane. Tavi Clonda a promis și momente speciale alături de trupa lui.

Gabriela Cristea și-a botezat fata cea mică

 • gabriela cristea tavi clonda botez iris
  Foto: Sever Gheorghe
 • gabriela cristea tavi clonda botez iris
  Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoționați
  Foto: Sever Gheorghe
 • gabriela cristea tavi clonda botez iris
  Foto: Sever Gheorghe
 • gabriela cristea tavi clonda botez iris
  Gabriela Cristea, alături de Victoria, fiica cea mare
  Foto: Sever Gheorghe
 • Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, nașii micuței Iris
  Foto: Sever Gheorghe
 • gabriela cristea tavi clonda botez iris
  Foto: Sever Gheorghe
 • gabriela cristea tavi clonda botez iris
  Foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/7

n

"Azi o vom creştina pe fetiţa noastra cea mica, Iris! Să aveţi cu toţii o zi binecuvantată!", a scris Tavi Clonda pe Instagram. Gabriela Cristea și soțul ei o țin în petreceri anul acesta, astfel că, după nunta de pe 24 august, la scurt timp a venit și botezul fiicei lor. Nași micuței sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Ei s-au descurcat de minune în postura de părinți spirituali așa că au primit din nou această onoare, pentru surioara mai mică a Victoriei. 

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit. Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele, vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant. O amestecătură frumoasă”, au declarat cei doi la Agenția VIP. 

Meniu special ales de Gabriela Cristea pentru botez

Invitații vor fi răsfățați cu un meniu special, vor mânca preparate sofisticate, dar vor avea parte și de un program artistic plin de surprize. Printre felurile de mâncare servite la masa de botez se numără: somon cu creveți Black Tiger, catofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, legume dulci su sos de lemon butter, roast beef cu sos Remoulde și file de porc cu sos de prune. Preparatul vedetă de la botezul fetiței Gabriela Cristea va fi pulpă de rață cu garnitură de dauphinoise, propusă de Chef Jubile. 

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au cununat civil în 30 aprilie 2015, iar  anul acesta, în 24 august, și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu, Aceștia au împreună doua fetiţe: Bella Margot Victoria (2 ani) şi Thea Iris Selena (6 luni).

 

Citește și:

Chef după chef! Gabriela Cristea și Tavi Clonda o botează azi pe fiica lor cea mică, la două săptămâni de la nuntă

Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy. Cine a atras cel mai mult atenția?

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1