Cum a arătat Paștele pentru vedetele din România. Imagini de la mese și din case celebre

gina-pistol-smiley.png

Smiley și Gina, într-o ipostază de familie
foto: Instagram

Mese îmbelșugate, curțile vilelor aranjate frumos, Lumina sfântă primită de la voluntari, ținute elegante sau, la polul opus, halate și pijamale. Așa a arătat Paștele anul acesta în casele vedetelor din România. Iată o galerie cu cele mai frumoase imagini cu care celebritățile ne-au întâmpinat duminică, în prima zi de Paște, pe Instagram!

În casa solistului Adrian Sînă a fost dublă sărbătoare, căci pe 18 aprilie el a împlinit 43 de ani, așa că masa de Paște a fost și masa festivă pentru aniversarea lui. Alături de soția Anca Serea și de copii, artistul s-a simțit perfect: "Cele mai mari bucurii", a scris el în dreptul imaginilor.

adrian-sina.jpg

adrian sina
Adrian Sînă a împlinit 43 de ani pe 18 aprilie și a fost sărbătorit de toată familia
foto: Instagram

Valentina Pelinel (39 de ani) a avut în jurul mesei cele mai dragi persoane: pe soțul Cristi Borcea și pe cei trei copii ai lor, Milan Cristian (3 ani și 10 luni) și gemenele Indira Maria și Rania Maria, care au împlinit un anișor pe 1 martie.

valentina-pelinel.jpg

Milan și surioarele Indira și Rania, încântați de ouăle colorate
foto: Instagram

Relaxați, zâmbitori și strânși toți patru în jurul mesei de Paște. Așa s-au fotografiat Giulia Anghelescu, Vlad Huidu și micuții Sabina Antonia și Eduard Mikael. Și ei au avut mai multe motive de sărbătoare, pentru că fetița a împlinit 8 ani pe 7 aprilie, iar băiețelul, 5 ani pe 18 aprilie.

giulia.jpg

Solista Giulia Anghelescu și familia
foto: Instagram

Andreea Marin (45 de ani) s-a fotografiat în grădină, îmbrăcată de casă, având pe masă ouă și cozonac. De această dată, din cadru a lipsit iubitul ei, consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu (35 de ani).

andreea-marin.jpg

Andreea Marin, în curtea casei sale, în pijamale din satin
foto: Instagram

Andreea Bănică (41 de ani) s-a bucurat de Lumina sfântă primită acasă și nu a făcut eforturi să arate și de Paște, ca o divă, pe scenă. S-a lăsat fotografită, cu naturalețe, în halat flaușat, alături de micuțul Noah.

andreea-banica.jpg

Andreea Bănică, alături de Noah
foto: Instagram

Ioana Ginghină (43 de ani) ne-a spus "Hristos a înviat" din curtea vilei sale din Dragomirești, Ilfov, în care a rămas să locuiasă după divorțul de Alexandru Papadopol. Pentru poza oficială de Paște, actrița a purtat o rochiță alb cu negru, o coroniță albă și cercei lungi.

ioana-ginghina.jpg

Ioana Ginghină, în curtea casei sale
foto: Instagram

Și în Dubai a fost sărbătoare mare, în familia Reghecampf. Rebecca, fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan, a împlinit 21 de ani pe 19 aprilie, așa că tânăra a avut pe masa festivă și tort, și ouă roșii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

O poză în premieră ne-au oferit Gina Pistol și Smiley, care nu au publicat niciodată până acum, simultan, fotografii cu ei împreună, pe conturile sociale. Cei doi ciocnesc ouă roșii virtual, cu părinții și cu fratele lui Smiley, Filip Maria. Smiley și Gina sunt de trei ani împreună și se pare că au mai risipit din discreția cu care și-au învăluit, până acum, relația. Smiley a publicat pe story imagini din apelurile video pe care le-a avut cu cei mai dragi oameni ai lui: Feli, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Șerban Cazan și, evident, familia lui.

 

gina-pistol-smiley.png

Smiley și Gina, într-o ipostază de familie
foto: Instagram

Liviu Vârciu (39 de ani) este mai fericit ca oricând, iar asta se vede și din această fotografie. Iubita lui, Anda Călin, este însărcinată pentru a doua oară, iar de data aceasta Liviu va deveni și tată de băiețel.

liviu-varciu.png

liviu varciu
Liviu Vârciu, Anda Călin și micuța Anastasia, la o bălăceală de Paște
foto: Instagram

"Bucurați-vă, Hristos a înviat!", ne-a spus și Mihai Morar, alături de gemenele Mara și Cezara și de mezina familiei, Roua Ilia.

mihai-morar.png

mihai morar
Mihai Morar și cele trei comori ale lui
foto: Instagram

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DIN CASELE VEDETELOR

Citește și:

VIDEO Smiley și Gina s-au filmat la ei acasă: "Te iubesc, mâine îți gătesc mazăre". Discuția lor intimă e savuroasă

Ozana Barabancea a făcut voluntariat ca să poată intra în biserică! Ascultă cum cântă "Hristos a înviat"!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1