EXCLUSIV! Liviu Vârciu a aflat sexul bebelușului. Totul despre sarcina Andei Călin

12-99.jpg

Liviu Vârciu, Anda Călin și micuța Anastasia
foto: Facebook

Acest an îi aduce lui Liviu Vârciu surprize plăcute pe bandă rulantă. Îşi va lansa primul film în calitate de producător şi va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Anda Călin, e însărcinată pentru a doua oară, iar de această dată vor avea un băieţel. Click! a aflat detalii despre cea mai mare bucurie a lui Vârciu.

Dragostea pluteşte în aer pentru Liviu Vârciu (38 de ani), din toate punctele de vedere. El va prezenta la Antena 1 „Rămân cu tine”, un quizz-show-ul de dating pe care telespectatorii îl vor putea urmări în curând. În plus, va deveni tătic, şi, în premieră, al unuia de băiat, după cum spun sursele noastre.

12-8.jpg

Liviu, alături de fiica cea mare, Carmina

 

Chiar zilele trecute, Liviu Vârciu ne-a spus că îşi mai doreşte copii. „Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când va fi, va fi, eu şi fata mea (Anda Călin, 28 de ani - n.r.) nu ne protejăm, nu nimic. Dacă e fată înseamnă că Dumnezeu chiar are simţul umorului, fac numai fete”, ne-a spus el.

Liviu Vârciu și Anda Călin vor avea un băiețel

Aşa că, în această toamnă, Liviu va deveni pentru a treia oară tată. Mai mult, se pare că dorinţa lui de a avea şi un băieţel se va împlini în sfârşit.

„Anda este foarte fericită că va deveni mamă la începutul toamnei şi momentan nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul. Liviu îşi doreşte băieţel pentru că are deja două fete. Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate”, ne-a spus o sursă apropiată celor doi.

Liviu Vârciu mai are două fiice

Liviu Vârciu are două fiice: Carmina (17 ani), din relaţia cu Ami Teiceanu (39 de ani) şi Anastasia Maria (2 ani şi jumătate), din relaţia cu Anda Călin. Relaţiile dintre el şi Carmina sunt tensionate şi îşi vorbesc destul de rar după ce adolescenta l-a acuzat că este un tată „indiferent şi rece”. De patru ani, Liviu pune pe primul plan relaţia cu Anda, chiar dacă s-au despărţit pentru aproape şase luni în 2018.

Anda Călin și-a vândut apartamentul pentru a-l ajuta pe Liviu

De anul trecut, locuiesc împreună în casa pe care Liviu a ridicat-o în Pipera după ce ea şi-a vândut apartamentul pentru a-l ajuta cu bani pentru filmul „Zăpadă, ceai şi dragoste”. Filmul pe care îl produce Liviu Vârciu şi în care apar Alina Puşcaş (34 de ani), Dan Negru (49 de ani) şi Dorian Popa (31 de ani) va avea premiera în martie, chiar în preajma zilei lui de naştere, pe 17 martie.

Relaţia dintre Anda Călin şi Liviu Vârciu a devenit mai puternică după ce iubita lui şi-a sacrificat casa pentru a-l scăpa de datorii. „Anda şi-a vândut casa, mă ajută. Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Îmi era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi pe care nu aveam cum să îi plătesc, nu mai aveam variantă”, a spus Liviu Vârciu la Antena 1. Artistul şi iubita lui nu au dorit să facă nici o declaraţie. Liviu Vârciu este ocupat cu filmările noului show „Râmân cu tine”, dar şi cu promovarea filmului „Zăpadă, ceai şi dragoste”.

Ramona Hanganu, din «Moştenirea», s-a pozat cu burtica de graviduţă

12-23.jpg

Ramona va fi mamă de băiat

 

Alături de Anda Călin, şi alte vedete mai aşteaptă să devină mămici, iar printre acestea se numără actriţele Lili Sandu (40 de ani), Dana Rogoz (34 de ani), Tili Niculae (34 de ani), Oana Cârmaciu (26 de ani), Roxana Blagu (34 de ani, ex-Trident) şi Crina Semciuc (34 de ani). Iată că o nouă vedetă a postat o fotografie pe reţelele sociale cu burtica de gravidă.

 

Este vorba de Ramona Hanganu (32 de ani), fosta actriţă din serialul „Moştenirea” (2010) şi show-ul „Serviciul Român de Comedie” (2009), ambele difuzate la PRO TV. Ea e căsătorită cu Silviu Mihai Hanganu şi aşteaptă primul lor copil care va fi un băieţel.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • liviu varciu si anda calin

    Liviu Vârciu, în vârstă de 38 de ani, şi iubita lui, Anda Călin au toate motivele de bucurie! Fostul solist al formaţiei L.A, care a făcut furori în anii 2000, se pregăteşte să devină tată pentru a treia oară. Potrivit surselor din preajma Andei, frumoasa brunetă este însărcinată în primul trimestru.

  • Au început filmările pentru “Râmân cu tine”, quizz-show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu (38 de ani), pe care telespectatorii îl vor putea vedea, în curând, la Antena 1. Noi l-am întâlnit pe Liviu la avanpremiera filmului “Miami Bici” și am vorbit despre noul lui proiect, dar și despre dragoste și familie.

  • carmina si varciu

    Fostul solist al trupei L.A, Liviu Vârciu (38 de ani) este un om ocupat, fiind implicat către o carieră în televiziune din care câştigă bani frumoşi. În ultima perioadă a fost implicat în construirea casei din Băneasă, în care locuieşte alături de mama fiicei sale Anastasia Maria. Printre filmări, proiecte personale şi participarea la emisiuni, se pare că Liviu Vârciu nu îşi găseşte prea mult timp pe care să îl poată petrece alături de fiica adolescentă, Carmina, contrar a ceea ce afirmă fostul cântăreţ atunci când este întrebat despre aceasta. Într-un interviu oferit publicaţiei Viva!, Carmina şi mama sa, Ami Teiceanu, vorbesc cu sinceritate despre relaţia pe care o au cu Liviu Vârciu, iar declaraţiile adolescentei nu sunt unele dintre cele mai bune la adresa tatălui său.

  • Fostul solist de la trupa L.A. s-a reorientat către o carieră în televiziune şi câştigă bani frumoşi. Liviu Vârciu (38 de ani) lucrează în paralel la mai multe proiecte, totul de dragul celor două fiice la care ţine ca la ochii din cap: Carmina (17 ani), cu fosta iubită Ramona Teiceanu (40 de ani), şi Anastasia Maria (2 ani), cu Anda Călin (29 de ani).