Mihai Morar și-a botezat fetița! «Roua» nu este singurul nume rar pe care l-a primit micuța

mihai-morar-fetita-botez11.jpg

Mihai Morar și-a botezat fetița
Foto: Instagram

Zi mare și plină de emoții în familia prezentatorului de televiziune Mihai Morar! El și soția lui, alături de cei dragi, au organizat botezul celei mai mici membre a familiei, fetița cuplului, Roua, care a mai primit un nume rar și special odată cu ceremonia de creștinare din biserică.

Evenimentul special a avut loc duminică, 29 septembrie, atunci când este sărbătorită și Ziua Inimii. Prezentatorul TV a fost vizibil emoționat, chiar dacă a mai trecut o dată prin această situație, la creștinarea gemenelor Mara și Cezara, primele lui fetițe, însă un părinte este mereu sensibil atunci când vine vorba de orice sărbătorire a copiilor săi.

Mihai Morar și soția lui și-au botezat fetița 

Moderatorul TV a dorit să împărtășească și cu admiratorii lui fericitul moment și a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu întreaga lui familie, în care o ținea pe micuța Roua în brațe. Se pare că fetița a fost cuminte și nu a cauzat mari „probleme” în timpul slujbei de creștinare, având în vedere că aceasta părea adormită în brațele tăticului ei. 

mihai-morar-fetita-botez1.jpg

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, și-au creștinat duminică, 29 septembrie, fetița
Foto: Instagram

„Azi, de Ziua Inimii, se botează Roua”, a transmis prezentatorul de televiziune Mihai Morar pe contul său de Facebook. „Roua, ești binecuvântare. Îți mulțumim. Cu dragoste, Mara, Cezara, Gabriela, Mihai”, a mai scris acesta. Mihai Morar este căsătorit cu Gabriela, împreună cu care mai are două fete, gemenele Mara și Cezara.

mihai-morar-fetita-botez2.jpg

Mihai Morar a dezvăluit numele complet al fetiței lui
Foto: Instagram

Ce nume a mai primit fetița cea mică a lui Mihai Morar

Micuța Roua a purtat o rochiță cu volănașe, de culoarea valurilor oceanului, care trimitea instant cu gândul la numele său, cu o bentiță asortată. Surioarele ei au fost și ele asortate, purtând două rochii asemănătoare, cu imprimeu floral. Tot în mediul online, Mihai Morar a dezvăluit care este și cel de-al doilea nume pe care fetița lui cea mică îl va purta, și putem spune că este la fel de special și de rar întâlnit, exact ca primul. Micuța se va chema de acum încolo Roua Ilia Morar. 

mihai-morar-fetita-botez3.jpg

Mesajul care a fost inscripționat pe cănile de la botezul fetiței
Foto: Instagram

Mihai Morar i-a dedicat și câteva versuri fetiței lui, pe care le-a imprimat și pe cănuțele de la botezul acesteia. După ce micuța a venit pe lume, fericitul tătic a dezvăluit și numele special pe care i l-a ales: Roua. Și a făcut-o în versuri: „Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură / Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua. / Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură, / Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!", scria Morar la momentul respectiv. 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Mihai Morar (37 ani) este un soț și un tată fericit. Celebrul realizator de emisiuni tv și radio a postat, zilele trecute, pe conturile sociale, o fotografie din sânul numeroasei sale familii, dar și un mesaj de suflet, apreciat de fanii lui: ”Azi (nr. luni) împlinesc 13 ani de căsnicie cu trei fete și-o soție”, a scris Mihai Morar pe Facebook, prezentatorul emisiunii ”Răi, da buni” de la Antena Stars.

  • Este bucurie mare în familia lui Mihai Morar deoarece astăzi toți membrii familiei au aflat sexul copilului pe care îl poartă în pântece Gabriela Morar, soția lui Mihai. Prezentatorul tv a făcut public anunțul, iar toți fanii acestuia l-au felicitat numaidecât.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1