Giulia Anghelescu, petrecere de neuitat pentru cei doi copii! Ce mari s-au făcut Antonia și Mika!

giulia-petrecere-copii-12.jpg

Giulia le-a organizat celor doi copii ai ei o petrecere de neuitat, cu ocazia zilelor lor de naștere

Giulia Anghelescu a organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilelor de naștere ale celor doi copii ai săi. Sabina Antonia a împlinit șapte ani pe 7 aprilie, iar Eduard Mikael împlinește 4 ani pe 18 aprilie, prilej cu care Giulia s-a gândit că cel mai bine ar fi ca cei doi micuți ai ei să își serbeze ziua împreună, în cadrul aceleiași petreceri, pentru un plus de distracție și amuzament.

Cei doi au avut parte de o zi de neuitat alături de părinți și de cei mai buni prieteni ai lor. Împreună au ales ca petrecerea să fie organizată în locul lor de joacă preferat din București, în Castelul Miramagica din Orășelul Copiilor. Acolo a fost închiriat spațiul de distracții pentru copii, de 1000 de metri pătrați, unde toți micuții s-au bucurat de atracțiile pe care le iubesc cei mici.

Giulia Anghelescu, petrecere de vis pentru cei doi copii ai ei

Sabina Antonia și Eduard Mikael s-au jucat în Mini City, un oraș în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar. Apoi, s-au jucat la masa de air hockey dând startul unei competiții spotrive acerbe. Au aruncat apoi cu mingea în coșul de baschet, înscriind puncte și bucurându-se atunci când panoul de afișaj anunța câștigătorul.

giulia-petrecere-copii.jpeg

Micuții s-au distrat alături de familie și prieteni

Distracția a continuat la zona de tobogane colorate, la turnul magic și în piscina cu bile moi și colorate. Alături de ei s-au aflat și mascotele Miramagica, animatori și personaje de basm. După o porție sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea torturilor personalizate.

giulia-ziua-copii-miramagica-oraselul-copiilor-2.jpg

Locul de joacă i-a ținut ocupați pe Antonia și Mika, care s-au distrat alături de prietenii lor

„Anul acesta Antonia și Mika și-au dorit cea mai tare petrecere. Recunosc că am avut cel mai bun organizator de evenimente, fetița mea, Antonia, deoarece ea s-a ocupat de aproape tot, de la textul de pe invitație până la meniu. În ceea ce privește locația, Antonia și-a dorit ca petrecerea să aiba loc la castel, așa că a știut că Orășelul Copiilor este locul perfect.

Piticii mei au vrut ca la petrecerea lor să mănânce împreună cu prietenii lor pizza lor preferată. Antonia și-a dorit un tort cu prințesa Belle, iar Mika a vrut tort cu Fulger McQueen. Cum nu reușeam să o conving pe Belle să meargă cu McQueen, a trebuit să facem 2 torturi, iar cei de la cofetărie chiar au reușit să ne surprindă foarte plăcut. Copiii s-au distrat foarte tare și cred că a fost cea mai reusita petrecere a lor de până acum”, povestește Giulia.

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, formează un cuplu de aproape 15 ani și au o familie fericită. Solista a vorbit, de-a lungul timpului, despre faptul că ea și partenerul ei au trecut prin clipe cu adevărat dificile și că au fost la un pas de a divorța la un moment dat, însă iată că problemele s-au rezolvat și acum cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1