Andreea Marin, tolănită în grădină, lângă iubit: "Azi am hotărât sa fim una cu natura"

andreea-marin.jpg

andreea marin sexy
Andreea Marin, din ce în ce mai sexy
foto: arhivă personală

De trei ani datează povestea lor de dragoste! Andreea Marin (45 de ani) și consulul Adrian Brâncoveanu (35 de ani) se iubesc ca în prima zi și au făcut o dovadă rară a sentimetelor ce și le poartă, printr-o poză postată pe contul ei de Facebook. Fotografia face furori pe internet.

De aproape o lună este implicată trup și suflet în ajutorarea spitalelor cu echipamente medicale, hrană, și nu numai, în lupta cu virusul COVID-19. Valoarea donațiilor realizate prin Campania "Prețuiește viața" se ridică la aproape 1 milion de euro, iar Andreea Marin este vedeta care s-a implicat impecabil în această luptă. A dormit puțin, însă cu siguranță satisfacția pe care o are este nemăsurată. Zilele acestea am văzut cu toții o altfel de divă! Camuflata de abia i se vedeau ochii, fara machiaj, fără manichiura sau hainele ei scumpe! Iată că astăzi Andreea le-a arătat fanilor și o altă față: aceea a unei femei iubite, împlinite! Pe pagina ei de Facebook, care numără peste 1,5 milioane de fani, a postat o fotografie alături de norocosul cu care a ales să își împartă viața, de vreo trei ani. Tête-à-tête, în iarbă, alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, imaginea înfățișează doi îndrăgostiți frumoși, împliniți, care își trag putin sufletul în grădină, la soare.

andreea-marin-iubit.jpg

andreea marin
Andreea Marin, tolănită în iarbă, lângă iubit
foto: Facebook

"Bună dimineața, prețuiește viața! După o săptămână grea (3 convoaie umanitare organizate și desfășurate simultan în țară și în Capitală, azi am hotărât sa fim una cu natura. Iarba, pomi infloriti, ciripit, soare, pace...  Când stăm nemișcați, lupul nostru, Rocky, vine să se asigure că suntem bine și ne inspectează precum se vede în a doua fotografie. M-a adulmecat, sa fie sigur că respir, mi-a dat și un pupic. Gata, acum s-a liniștit", a scris Andreea pe Facebook.

Citește și:

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

Andreea Marin, primele declaraţii despre noul iubit: "E potrivire!"

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

  • Viaţa se scuge frumos pentru două dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat acum 5 ani, însă în prezent au familii perfecte alături de parteneri mult mai tineri. În plus, atât iubitul “Zânei”, cât şi soţia lui Ştefan, au reuşit să o cucerească pe micuţa Violeta. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu familia completă a Andreei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1