Cristina Şişcanu s-a pozat în costum de baie pe ger. Se vede că a slăbit 30 kg

cristina_siscanu.jpg

cristina siscanu costum de baie
Cristina Şişcanu arată senzaţional
Foto: arhivă personală

Cristina Şişcanu defilează cu noile ei forme şi are cu ce se lăuda. Atât de mândră este că a dat jos 30 de kilograme după ce a devenit mămică, încât soţia lui Mădălin Ionescu a înudurat un ger năprasnic, fie şi pentru doar câteva minute, doar pentru a se poza în costum de baie pe balcon, la munte. Vedeta se află în vacanţă cu soţul şi fetiţa lor, Petra, la un resort de lux din Poiana Braşov.

Cristina Şişcanu poate respira uşurată. A ajuns probabil la silueta după care tânjea, dar astea nu înseamnă cu nu a strâns din dinţi şi nu s-a abţinut de la mâncare. Vedeta a slăbit aproximativ 30 de kilograme, dar este extrem de mulţumită de cum arată. Şi fanii au felicitat-o pentru abdomenul tonifiat. Ca să le închidă gura cârcotaşilor, care în vară o puneau la zid pentru că s-a expus în costum de baie, Cristina Şişcanu s-a pozat îmbrăcată sumar, pe balcon, la munte. În fotografii se vede clar că trupul soţiei lui Mădălin Ionescu a suferit adevărate modificări. Şatena avea 87 de kilograme, iar acum se laudă cu o siluetă trasă prin inel.   

siscanu_costum_de_baie.jpg

cristina siscanu
Soţia lui Mădălin Ionescu se află la munte cu familia
Foto: arhivă personală

Cu ce meniu a slăbit Cristina Şişcanu 30 de kilograme

Anul trecut, în aprilie, Cristina Şişcanu (34 de ani) îl făcea tată pe Mădălin Ionescu pentru a treia oară, după ce a adus-o pe lume pe Petra. Fostul reporter de televiziune nu şi-a dorit să slăbească imediat, însă la un an şi opt luni de la naştere afişează o siluetă de viespe, reuşind să stârnească invidii şi laude cu silueta ei. „Nu mi-am propus să slăbesc chiar imediat după naştere, cum au făcut alte doamne. Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Iată meniul pe care l-am ţinut, ajutată de o doamnă doctor nutriţionist", povestea Cristina pentru Click! la finele anului 2017 şi iată că s-a ţinut de cuvânt şi a mai dat ceva jos de atunci cu un meniu indicat de medicul nutriţionist.

cristina siscanu

"Am renunţat la dulciuri, deşi mai mănânc, atunci când am poftă, ciocolăţele cu ştevie pe post de îndulcitor. Dimineaţa pot mânca trei tipuri de mic dejun. Aş putea mânca 35 de grame de fulgi de ovăz cu iaurt şi îndulcitor de ştevie. Sau brânză slabă, legume şi 2 felii de secară. Sau 2 ouă fierte cu avocado şi 2 felii de pâine. Apoi mai iau o gustare de fructe, fără struguri sau banane. La prânz, tot aşa, pot alege din trei feluri. Peşte la grătar sau la cuptor cu legume, 400 ml de ciorbă, fără cartofi, sau supă cremă. Poţi mânca şi ceva carne, poate curcan la grătar cu legume. Seara, dacă aţi mâncat peşte la prânz, puteţi mânca tot bucăţi de peşte. Cu brânză sau salată. Sau 135 de grame de brânză degresată. Fără dulciuri sau băuturi dulci”, povestea Cristina Şişcanu despre meniul care la ea a dat roade. 

 

Citeşte şi:

Cristina Şişcanu, cu sânii pe afară: «Faci ce faci şi arăţi părţile ruşinoase!»

Reacţia Cristinei Şişcanu după ce i s-a spus că şi-a arătat părţile intime

 

Loading...

Citește și

  • Cristina Șișcanu este de jurnalist de profesie, motiv pentru care curiozitatea sa o îndrumă să afle cât mai multe informații, chiar dacă în unele cazuri se consideră că soția lui Mădălin Ionescu întrece măsura. Aceasta a dat startul unor ironii și critici acide la adresa sa pe una dintre rețelele de socializare, după ce o întrebarea de-a ei i-a înfuriat pe fanii lui Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend. Chiar și vedeta de la Hollywood i-a răspuns ulterior Cristinei, ironizând-o pe aceasta.

  • cristina siscanu fetita petra

    După un început de vacanţă furtunos, care a stat sub semnul întrebării, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu se relaxează în sfârşit alături de fiica lor Petra în Grecia. Chiar dacă ploile nu le mai strică concediul, comentariile răutăcioase la adresa soţiei omului de televiziune i-au lăsat şatenei un gust amar. Cristina a mărturisit chiar ea că a primit multe mesaje în care este criticată pentru silueta ei. Basarabeanca a născut în urmă cu un an şi a scăpat de kilogramele acumlate în sarcină, dar nu este o prezenţă obişnuită la sala de fitness.