«Am slăbit 15 kilograme cu ouă fierte şi cu fulgi de ovăz»

10-11-vedete-6.jpg

2017. Cristina Şişcanu, după ce a născut-o pe Petra

Cristina Şişcanu (34 de ani), soţia prezentatorului tv Mădălin Ionescu (48 de ani), arată pe zi ce trece tot mai înfloritor. Dar recunoaşte că a reuşit să slăbească d-abia după ce a trecut la dietă şi a intrat în sala de sport

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grade de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degretată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”. Cristina  şi Mădălin au o fetiţă, Petra, în vârstă de un an şi şase luni, care e plină de energie, aşa că celebrii ei părinţi îşi menţin silueta şi jucându-se sau alegând după micuţă,  prin curta vilei. 

10-11-vedete-7.jpg

2018. Ea şi-a etalat recent silueta de viespe
Loading...

Citește și

  • cristina siscanu reinnoire juraminte

    Un eveniment importat în viaţa Cristinei Şişcanu, reînnoinea jurămintelor de nuntă, i-a lăsat un gust amar soţiei lui Mădălin Ionescu. Deşi la biserică, şatena a radiat de fericire, comentariile pe marginea ţinutei ei îndrăzneţe au dezamăgit-o profund. Partenera de viaţă a omului de televiziune nu s-a putut abţine şi le-a dat peste nas celor care şi-au permis să o jignească în ziua nunţii.

  • Fostul prezentator de la Wowbiz, Mădălin Ionescu, și soția lui, Cristina Șișcanu, au dezvăluit faptul că de mai bine de un an nu mai dorm în același pat. Cei doi au făcut mărturisirea în cadrul noului proiect la care Mădălin lucrează în prezent, și anume un nou format de „emisiune”, publicată pe o rețea de socializare. Iată motivul pentru care cuplul nu mai împarte același pat pe timpul nopții!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1