Cristina Şişcanu, pusă la zid după ce s-a expus în costum de baie

cristina.jpg

cristina siscanu fetita petra
Cristina Şişcanu şi fetiţa ei Petra, pe plajă, în Grecia
Foto: arhivă personală

După un început de vacanţă furtunos, care a stat sub semnul întrebării, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu se relaxează în sfârşit alături de fiica lor Petra în Grecia. Chiar dacă ploile nu le mai strică concediul, comentariile răutăcioase la adresa soţiei omului de televiziune i-au lăsat şatenei un gust amar. Cristina a mărturisit chiar ea că a primit multe mesaje în care este criticată pentru silueta ei. Basarabeanca a născut în urmă cu un an şi a scăpat de kilogramele acumlate în sarcină, dar nu este o prezenţă obişnuită la sala de fitness.

Cristina Şişcanu are multe admiratoare, dar a cunoscut din păcate şi reversul medaliei atunci când eşti persoană publică. Soţia lui Mădălin Ionescu este un exemplu pentru tinerele mame, pe care le-a încurajat să alăpteze în public, deşi a fost criticată în repetate rânduri. Acum, silueta ei este un alt motiv care a stârnit un val de comentarii. Cristina Şişcanu este mămica unei fetiţe, Petra, pe care a născut-o în primăvara anului trecut. De atunci, vedeta a dat jos 17 kilograme cu dietă şi sport, dar a încetinit ritmul antrenamentelor în favoarea timpului petrecut cu copilul. Pentru că nu are un abdomen perfect şi ar mai avea de lucrat pe ici, pe colo, Şişcanu a citit comentarii urâte la pozele pe care le-a publicat din vacanţa în Grecia, în costum de baie. Reacţia şatenei nu a întârziat să apară.    

cristina_siscanu.jpg

cristina siscanu costum de baie
Cristina Şişcanu a fost criticată pentru celulita de pe coapse
Foto: arhivă personală

"Nu înţeleg înverşunarea unor femei care comentează la pozele mele... Îmi critică aspectul fizic până la cel mai mic firicel de păr, care nici cu lupa nu se vede! Femei nebune, de ce vă automutilaţi sufleteşte? Ce aţi păţit de aţi adunat atâta răutate? Vă mulţumesc pentru importanţa pe care mi-o acordaţi! Pe cele care îmi lasă comentarii fireşti (şi constituie majoritatea) le îmbrăţişez şi le felicit că ştiu să trăiască frumos! Vă pup pe toate. Cred profund în reabilitare emoţională. Sunt dispusă să vă ajut pe voi...cele care aveţi nevoie (nu este o ironie)!", a explicat Cristina Şişcanu. 

Loading...

Citește și

  • cristina siscanu botez gabriela cristea

    Apariţia îndrăzneaţă a Cristinei Şişcanu de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea a fost intens comentată. Vedeta a ales o ţinută retro de un roşu aprins, culoare puternică ce i-a întregit tot outfit-ul. Seara, însă la petrecerea de botez, naşa a schimbat total registrul. A înlocuit rochia mulată cu una comodă, stil capot, într-o nuanţă cuminte de auriu. Şatena nu s-a mai încumetat să mai poarte nici accesorii, aşa că schimbarea între cele două momente a fost extrem de mare.

  • madalin ionescu

    Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au refăcut recent proviziile după sărbătorile de iarnă, într-un magazin de tip cash&carry din nordul Capitalei. Cei doi aveau un aer ușor obosit, după maratonul festiv de la sfârșitul lui decembrie și începutul lui ianuarie, dar erau foarte dichisiți.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1