Reacţia Cristinei Şişcanu după ce i s-a spus că şi-a arătat părţile intime

cristina_siscanu.jpg

cristina siscanu reinnoire juraminte
Aceasta este ţinuta care i-a stârnit pe fani
Foto: arhivă personală

Un eveniment importat în viaţa Cristinei Şişcanu, reînnoinea jurămintelor de nuntă, i-a lăsat un gust amar soţiei lui Mădălin Ionescu. Deşi la biserică, şatena a radiat de fericire, comentariile pe marginea ţinutei ei îndrăzneţe au dezamăgit-o profund. Partenera de viaţă a omului de televiziune nu s-a putut abţine şi le-a dat peste nas celor care şi-au permis să o jignească în ziua nunţii.

Cristina Şişcanu a fost deseori ţinta comentariilor răutăcioase, iar după ceremonia religioasă prin care şi-a reînnoit jurămintele de la nuntă, şatena a fost criticată şi mai vehement. Ce i-a aprins pe "fani" a fost ţinuta miresei compusă dintr-o pereche de pantaloni mulaţi din dantelă, transparenţi, şi o bluză largă foarte scurtă în partea din faţă. Vestimentaţia li s-a părut celor care îi urmăresc profilul de socializare Cristinei că ar fi mult prea îndrăzneaţă pentru solemnitatea momentului. De aici şi până la un val de critici nu a mai fost decât un pas. Dezamăgită de ce a citit, Cristina le-a răspuns şi ea celor care o critică.     

madalin_ionescu_crstina_siscanu_2.jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele de nuntă la biserica unde și-au botezat și fetița
Foto Instagram

"Am sufletul plin de tristețe. Românii sunt un popor atât de trist.E foarte târziu. Copilul meu cel mic doarme lângă mine și mă uit la ea și mă cuprinde neliniștea. Cum va crește într-o societate plină de atâta ură? Ce i se poate întâmplă unui om că să ajungă să jignească cu o ușurință greu de descris, doar așa stând pe canapea și butonând pe telefon? De ce să execuți un suflet fără milă? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodată. Da, așa m-am îmbrăcat, consiliată fiind de specialiști în domeniu. Și mi-a plăcut! Nu este o rochie! Este o ținută alcătuită din bluzî și pantaloni. Cum să «urli» că se văd părțile intime când nu există așa ceva? Nici dacă aș fi ridicat bluza nu s-ar fi văzut vreo parte intimă! Cum să arunci cu noroi într-un om în ziua în care trăiește un eveniment fericit?! Și vorbim despre educație și pioșenie? Really? Atât de trist...", a notat Cristina. 

Mădălin Ionescu şi soţia lui s-au căsătorit în 2011, dar vineri au ţinut să îşi reînnoiască jurămintele la o biserică din Otopeni.  

 

Loading...

Citește și

  • Fostul prezentator de la Wowbiz, Mădălin Ionescu, și soția lui, Cristina Șișcanu, au dezvăluit faptul că de mai bine de un an nu mai dorm în același pat. Cei doi au făcut mărturisirea în cadrul noului proiect la care Mădălin lucrează în prezent, și anume un nou format de „emisiune”, publicată pe o rețea de socializare. Iată motivul pentru care cuplul nu mai împarte același pat pe timpul nopții!

  • Mădălin Ionescu a renunțat la ideea de a face televiziune pentru a se ancora într-un nou proiect care îi face plăcere. Fostul prezentator de la Wowbiz a dezvăluit care sunt motivele pentru care alege să lucreze independent momentan, făcând live-uri pe o platformă de socializare, care alcătuiesc emisiunea „Mădălin Ionescu Show”.