CRBL, soția și fiica lor s-au mutat din România timp de un an! De ce au făcut marele pas

crbl1.jpg

CRBL, soția și fiica lor s-au mutat din România timp de un an
Foto Instagram

Au vrut să îşi schimbe viaţa în totalitate! CRBL, soţia şi fiica lor s-au mutat din România în urmă cu ceva vreme, în secret, şi au încercat să ia viaţa de la zero peste hotare. După ce a acceptat experiența „Asia Express” însă, soția artistului a decis că ar fi mai bine dacă s-ar muta înapoi în țară. Iată unde a locuit familia timp de un an!

Cântărețul CRBL a dezvăluit abia acum că el, soția și fetița lor s-au mutat din România în mare secret, în urmă cu ceva vreme, din dorința de a-și schimba viața și de a vedea dacă fiica lor ar beneficia de un trai mai bun în străinătate. Familia s-a mutat din țara noastră timp de un an, fără să anunțe acest lucru în mod public și a încercat să ia viața de la zero peste hotare.

CRBL, soția și fiica lor s-au mutat din România timp de un an

CRBL a explicat că el și soția lui, Elena, au vrut să vadă cum ar fi viaţa micuţei Alessia în Spania, acolo unde s-au mutat pentru un an. I-au schimbat şcoala, şi-au luat lucrurile şi au stat acolo până când el a fost nevoit să plece la Asia Express. Între timp, Elena a decis să se mute înapoi, aşa că au revenit în România, însă aceștia povestesc cu drag despre experienţa de un an din Spania. 

„Un an de zile am stat în Spania ca să testăm ce înseamnă pentru Alessia un alt mediu. I-am schimbat şcoala. Nu a ştiut nimeni. Când am plecat în India, eu am plecat din Spania. Cât am stat, ea a reuşit să mute totul în România, înapoi”, a spus CRBL la „Răi da' buni”.

crbl2.jpg

CRBL, alături de fetița lui
Foto Instagram

În cadrul emisiunii difuzate de Antena Stars, Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL a mai făcut câteva dezvăluiri despre viața sa de familie. Se pare că deși de iubește de peste 10 cu aceeași femeie, alături de care are și o fetiță în vârstă de 8 ani, acesta nu a apucat până acum să își ducă soția în tradiționala lună de miere. De acest regret artistul speră să scape cât mai repede și să îi facă partenerei lui o frumoasă surpriză, organizând o vacanță romantică în doi.

„Nu am ajuns în luna de miere, spre ruşinea mea. Am fost în vacanţe, dar nu am fost într-o lună de miere. Care-i diferenţa dintre cele două? Păi, în luna de miere trebuie să fim doar noi doi, să fie un loc în care nu mai ajungem vreodată, în care ne-am dori amândoi să ajungem, în care să facem albume de poze, ca cele de pe internet”, i-a spus mai spus CRBL lui Mihai Morar, într-o notă amuzantă, în cadrul emisiunii.

 

Loading...
 
 

Citește și