Cine este blonda cu care a fost surprins Mario Fresh la mall. Iubitul fiicei Andreei Esca a strâns-o în braţe

mario_fresh_si_raluca.jpg

mario fresh raluca galatanu
Mario Fresh şi tânăra blondă au plecat râzând de la mall
foto: Blitz!

Toate îi merg din plin lui Mario Fresh. A făcut o figură frumoasă la "Exatlon", în Republica Dominicană, a revenit pe pământ românesc şi şi-a luat o super maşină cu care face furori prin trafic. Asta nu este tot, însă. Artistul a defilat prin mall cu o blondă, pe care a ţinut-o de mână şi a îmbrăţişat-o.

Proaspăt întors de la "Exatlon", iubitul fiicei Andreei Esca şi-a cumpărat un superb BMW, în valoare de 30.000 de euro, şi şi-a luat şi permisul de conducere recent. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins în trafic la volanul bolidului său de viteză cu care a făcut un adevărat raliu pe DN1. Mario Fresh nu a călătorit însă singur. Pe scaunul din dreapta s-a aflat o tânără blondă, pe care a dus-o într+un centru comercial. Cei doi s-au ţinut de mână şi s-au îmbrăţişat prin mall fără să se ferească de nimeni.

mario_fresh_mall.jpg

mario fresh raluca galatanu
Mario Fresh şi Raluca Gălăţanu
foto: captură video

Este şi de înţeles de ce cântăreţul nu s-a temut că ar fi putut fi recunoscut de cineva cu o altă fată, căci blonda este nimeni alta decât Raluca Gălăţanu, sora lui. După ceva timp petrecut la mall, cei doi fraţi au mers într-un complex  de locuinţe din zona de nord a Capitalei.

Mario Fresh şi Alexia Eram, dragoste la distanţă

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de aproape trei ani. Cei doi s-au întâlnit la lansarea unei piese interpretate de Alex Velea. Fiica Andreei Esca s-a mutat la facultate în Anglia, însă nu crede că acest lucru va fi un obstacol în relația lor. 

sora_mario_fresh.jpg

sora mario fresh
Raluca şi Mario Fresh au o relaţie foarte apropiată
Foto: arhivă personală

„Mario rămâne aici, în România. La Londra o să stau într-un cămin și o să fac naveta în fiecare zi. Fac cam jumătate de oră cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau să vin acasă o dată la două săptămâni”, spunea Alexia Eram la începutul studiilor.

 

Citeşte şi:

 

Mario Fresh şi Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu mai sunt împreună? Artistul a vorbit despre virginitate

Cum se simte Andreea Esca, după ce fiica ei s-a mutat în Anglia: «Deodată s-a trezit singură»

 

Loading...

Citește și

  • Fiica Andreei Esca, Alexia Eram (19 ani), s-a întors în România pentru a petrece Crăciunul alături de familie şi de toţi cei care sunt importanţi pentru ea. Alexia a spus adio ţării natale şi familiei atunci când a decis să plece în Marea Britanie pentru a studia la o universitate prestigioasă. Iubitul său, Mario Fresh a condus-o la aeroport atunci când a plecat, fiindu-i alături în acel moment important. Iată cum a fost primită Alexia de familie la întoarcerea acasă, dar şi cine a fost marele absent!

  • Lino Golden și Mario Fresh au alături de ei două iubite care întorc toate privirile pe stradă. Nu numai că arată ca și când ar fi ieșite din revistele de modă, dar iubitele celor doi "fii adoptivi" ai lui Alex Velea sunt și celebre. Cei patru sunt prieteni foarte buni și se distrează de minune împreună.