Fiica Andreei Esca a sărbătorit doi ani de relație cu iubitul, în Paris! Ce cadou a primit Alexia de la Mario

alexia_eram_mario_fresh_main.jpg

Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit doi ani de relație în Paris
Foto: Instagram

Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat doi ani de relație, iar cei doi tineri au avut parte de o mică escapadă la Paris, orașul luminilor și al...dragostei, bineînțeles. Cei doi formează unul dintre cele mai adorabile cupluri adolescentine și și-au promis unul altuia că vor rămâne în continuare împreună, chiar dacă distanța va interveni între ei în curând, din păcate, dat fiind faptul că Alexia va pleca la facultate în Marea Britanie. În ciuda acestui inconvenient, tinerii sunt de nedespărțit, Mario reconfirmându-i Alexiei sentimentele pe care le are pentru ea, printr-un cadou de excepție.

Cu ocazia împlinirii a doi ani de relație, Alexia și Mario au fugit la Paris, oraș cunoscut de asemenea și drept „capitala dragostei”, loc unde cei doi s-au bucurat unul de compania celuilalt și au aniversat evenimentul pe cinste! Tinerii s-au delectat cu șampanie, pe o terasa cu o frumoasă priveliște, iar la finalul „întâlnirii romantice”, Mario i-a oferit Alexiei un inel, drept simbol al iubirii ce i-o poartă. 

alexia_eram_inel.jpg

Inelul pe care l-a primit Alexia de la Mario, cu ocazia aniversării a doi ani de relație
Foto: Instagram

Fiica Andreei Esca „s-a topit” la vederea bijuteriei și a ținut neapărat să le arate și urmăritorilor ei virtuali de pe rețelele de socializare cum a surprins-o iubitul ei în această zi specială. De asemenea, cei doi s-au plimbat și pe celebrul pod Pont des Arts, unde mii de lacăte personalizate ornamentează frumos locația. Aceștia au respectat tradiția și au mai adăugat un lacăt pe balustrada podului, pe care și-au inscripționat numele, ca dragostea lor să fie „sigilată” acolo pe veci. 

38025522_1589991831129722_4206548165781880832_n.jpg

Lacătul inscripționat cu numele lor
Foto: Instagram

Ce notă a luat Alexia Eram în BAC

Alexia se bucură de o vacanță binemeritată alături de iubitul ei în Paris, după ce a trecut cu bine de examenul maturității. Alexia Eram și-a făcut părinții mândri după ce, în urma susținerii examenului de Bacalaureat Internațional, aceasta a obținuit o notă foarte apropiată de cea maximă. Fiica Andreei Esca a studiat la un liceu francez din București, unde examenul de BAC s-a desfășurat într-un mod mai diferit. Alexia a fost nevoită să dea examen la 13 materii, dar cu toate acestea, tânăra a obținut media de 9.97. Nota a fost dezvăluită chiar de Alexia, într-un vlog publicat pe canalul ei YouTube, dat fiind faptul că aceasta este noua pasiune a fiicei Andreei Esca. 

alexia_eram_bac.jpg

Alexia Eram a luat 9.97 în BAC
Foto: Instagram

 

 

Loading...

Citește și

  • Relația dintre „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, Mario Fresh, și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, va fi pusă greu la încercare în doar câteva săptămâni. Alexia va pleca în Londra pentru a-și continua studiile acolo, iar Mario, care are o carieră muzicală în România, va rămâne în țara noastră pentru a-și urma visul de a cânta. Totuși, cei doi susțin că sentimentele pe care le au unul față de celălalt nu vor fi afectate de „distanță”, iar Mario „a amenințat-o” chiar pe Alexia că abia așteaptă să plece, ca să-i demonstreze că totul va fi bine între ei.

  • Fiica Andreei Esca, Alexia Eram are un singur regret cu privire la faptul că se mută în Anglia la facultate. Alexia a mărturisit că și-a făcut un vlog pe Youtube și va publica filmulețe o dată la două zile.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1