Cine e puștiul care a cântat la botezul Antoniei, fiica Sânzianei Buruiană

la_botez_cu_sanziana.jpg

Nikolas a făcut show la botez
foto: arhivă personală

Săptămâna trecută, Sânziana Buruiană a avut botezul mezinei Antonia, la un local de fițe din apropierea Bucureștiului. Printre cei care le-au cântat invitaților a fost și un puști, Nikolas, care nu este străin de showbiz și care are zeci de premii obținute de-a lungul timpului. Click! a aflat mai multe despre el.

La botezul fetiței Sânzianei Buruiană ne-a atras atenția un băiețel în sacou roșu, care a cântat special câteva piese pentru invitații la eveniment. Nikolas Adrian Ghiorghiu are 7 ani și este din orașul Tecuci, iar talentul muzical și l-a descoperit la vârsta de 3 ani. La 4 deja primise primul lui trofeu de modelling, la concursul Miss și Mister Pyc-Pok.

A participat la două concursuri din București tot în aceeași perioadă și a obținut trofeul la concursul "Star de 5 stele"."Începând din acel moment ne-am dat seama că este foarte talentat. A participat la peste 100 de concursuri naționale și internaționale, ajungând până în Milano, Antalya, Bulgaria sau Ucraina, unde a obținut mereu diverse premii. A fost și la preselecția Next Star, dar din cauza coronavirusului și a pandemiei s-au oprit filmările și nu am mai continuat. El și fiica Sânzianei Buruiană, Izabela, au înregistat o versiune a piesei <În căruțe colorate> și au filmat un videoclip. Acesta a fost un cadou pentru Sânziana și, împreună, au apărut în emisiunea Teo Show, unde i-au oferit cadoul special din partea lor, pentru ziua ei", ne-a povestit mama băiatului.

nikolas_si_izabela.jpg

Nikolas și Izabela Zuluf
foto: arhivă personală

Nikolas nu este doar pasionat de modelling și canto, îi place să joace fotbal și să danseze. El mai are o surioară de 4 ani, care și ea calcă pe urmele lui. "Momentan Nikolas cânta coveruri și sperăm ca la un moment dat să aibă melodiile lui. De Nikolas se ocupă doamnul profesor de canto Claudiu Vișan. Băiatul abia a terminat clasa 0 și învață la Școala generală Dimitrie Sturdza nr 10 din Tecuci, Galați", ne-a mai spus mama lui, Carmen Ghiorghiu, cea care îl sprijină în tot ceea ce face.

Citește și:

EXCLUSIV Cum arată un botez de fiţe. Sânziana Buruiană, petrecere roz pentru mezina ei, cu piscină și limuzină cu cristale

EXCLUSIV Sânziana Buruiană și-a botezat fiica cea mică. Imagini de la biserică și de la petrecere

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1