EXCLUSIV Cum arată un botez de fiţe. Sânziana Buruiană, petrecere roz pentru mezina ei, cu piscină și limuzină cu cristale

botez-sanziana-buruiana-8.jpg

Sânziana și-a dorit un botez spectaculos pentru fiica ei
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Strălucire şi la propriu, şi la figurat. Sânziana Buruiană şi soţul ei, Nicolae Zuluf, au făcut din botezul micuţei Antonia un eveniment de lux. Ţinutele vedetei, dar şi ale fiicelor sale au fost „asortate” cu o maşină decorată cu cristale Swarowski. Petrecerea a avut loc joi seara, într-un complex din Cernica, un restaurant la malul lacului, care avea şi piscină, unde mulţi s-au răcorit după lăsarea serii.

O lună de zile i-a luat Sânzianei Buruiană (37 de ani), vedeta emisiunii «Mămici de pitici cu lipici», de la Antena Stars, să pregătească botezul micuţei Antonia Annemarie, de 9 luni. Iar surpriza serii nu a fost doar locaţia, ci şi maşina care te aştepta la intare, decorată cu nu mai puţin un milion de cristale Swarowski, pe care Sânziana a închiriat-o special pentru mezina ei!

Slujba de creştinare a avut loc la biserica din Cernica

La prima oră a dimineţii, Sânziana şi soţul ei au mers să ia limuzina bătută cu un milion de cristale Swarovski şi s-o pregătească pentru botezul micuţei Antonia. Apoi fetele s-au gătit pentru prima parte a botezului, slujba de creştinare de la biserica din Cernica. Sânzi şi cele două fiice ale ei, Antonia şi Isabela, au îmbrăcat ţinute create special pentru botezul de la biserică.

 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • Sânziana și-a dorit un botez spectaculos pentru fiica ei
  foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • Maximize

1/9

«Maşina are peste un milion de cristale Swarowski, este facuta manual, 2 persoane au lucrat la ea, 6 luni de zile, au muncit de dimineaţă până seară. Mi-am dorit-o, mai ales ca cele mici au asortate tot, şi pantofiorii cu cristale, suzeta, a fost o întreaga nebunie. Şi eu am clama la păr cu cristale. Am avut tematică «Barby» şi «Pisicile artistocrate» pentru că i-au plăcut desenele şi ţinutele păpuşilor şi personajele din aceste filme seriale. Am avut 80 de invitaţi. Am pregătit botezul acesta cam o lună de zile, am avut câte trei ţinute fiecare, decorurile au durat, am avut un candy bar special, dar le-am pregătit cu grijă mai ales că a fost pandemia aceasta. Şi ştiam că se dă drumul la un moment dat la evenimente mondene şi m-am pregătit din timp. Am zis că, atunci când se deschid restaurantele, cum facem botezul Antoniei şi am găsit cum doream, o locaţie cu piscină, la Cernica. Acum sunt în vacanţă cu emisiunea de la Antena Stars, dar la mine vacanţă va fi după botez. Am vrea să plecăm ori in Grecia, ori la Bulgaria, însă în formula cu cea mică va fi mai dificil», ne-a povestit chiar la botez Sânziana.

botez-sanziana-buruiana-4.jpg

foto: arhiva personală

Printre invitaţi s-au numărat Adriana Bahmuţeanu, Bianca Rus, Syarela, care a şi cântat câteva piese, Nicolas, un puşti foarte dezgheţat, Lady V - micuţa Victoria Golici de la „Românii au talent” şi mama ei, Cristina Malaca şi designerul Florin Burescu. Solista Bianca Rus şi fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” i-a făcut ochi dulci toată seara unui bun prieten al soţului Sânzianei, fost fotbalist, iar mai târziu a şi cântat alături de alte colege. Petrecerea a durat până târziu în noapte. Invitaţii s-au delectat cu meniul de 5 stele (peşte cu fulgi de migdale, un candy bar delicios, tot felul de fripturi şi aperitive gustoase) şi cu un spectaculos tort roz.

Citește și:

EXCLUSIV Sânziana Buruiană și-a botezat fiica cea mică. Imagini de la biserică și de la petrecere

EXCLUSIV Botez de fițe pentru mezina Sânzianei Buruiană! Cum arată limuzina decorată cu un milion de cristale

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5