Ce mare și frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! Face reclamă la măști de protecție!

mr-pink-irina-columbeanu-monica-gabor.jpg

irina columbeanu mr pink monica gabor
Irina Columbeanu s-a integrat perfect în noua familie. E fericită că e cu mama ei și se înțlege perfect și cu Mr. Pink
Foto: Instagram

Irina Columbeanu a reapărut pe conturile sociale, după o pauză de 10 luni, timp în care s-a mutat și s-a acomodat perfect în America, alături de mama ei, Monica Gabor. Micuța, care aproape a ajuns-o în înălțime pe mama ei, fost fotomodel, face reclama la măști de protecție, probabil o nouă afacere de familie.

Chiar dacă e departe de unul dintre părinți, Irina Columbeanu pare extrem de fericită în America, acolo unde relația pe care mama ei o are cu miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, i-a adus un frate vitreg, cu care se înțelege de minune. Irinel și Monica Columbeanu s-au înțeles în privința viitorului Irinei, iar din câte se pare au luat cea bună decizie.

irina-columbeanu_2.png

La 13 ani și jumătate, Irina aproape că și-a ajuns mama în înălțime
foto: Instagram

Irina e fericită în SUA, iar asta se vede și din vlog-urile sau postările pe care le mai face pe rețelele sociale. Duminică, Irinuca și-a salutat fanii de pe Instagram purtând o mască de protecție neagră, căreia îi făcea și reclamă. “Totul se rezumă la siguranță. Eu mi-am luat maștile de la @atxgppe și in curând vor fi disponibile și în România!”, a scris Irinuca.

irina-columbeanu_1.png

Irina spune că măștile pe care le poartă ea vor putea fi găsite și în România
foto: Instagram

La o simplă căutare pe Google, găsim că firma menționată de irinuca face parte din grupul Addentax, o companie din China, înființată în 2014, care produce, printer altele îmbrăcăminte și echipamente funcționale și de protecție. Nu este exclusă legătura lui Mr. Pink cu această companie, așa că cee ace promovează Irinuca pare a fi o nouă afacere de familie.

Citește și:

FOTO Monica Gabor a gătit 7 feluri de mâncare într-o singură zi. Cu ce l-a răsfățat pe Mr. Pink

Uite ce lux o aşteaptă pe Irinuca în vila lui Mr. Pink! Prinţesă şi la Izvorani, şi în Malibu!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1