Irina Columbeanu s-a mutat definitiv în SUA? Uite ce viață dulce are lângă mama ei, Monica Gabor!

monica-columbeanu-si-irina-columbeanu

monica si irina columbeanu
Irina şi mama sa au o relaţie foarte apropiată, Monica apărând într-unul dintre vlog-urile realizate de aceasta
Foto:Arhivă personală

Stabilirea definitivă a unicei lor fiice, Irina, în America a fost o dezbatere continuă pentru Monica Gabor şi Irinel Columbeanu. Iată că la opt ani de când a început acest război tacit pentru custodia Irinei, micuţa este din nou lângă mama ei. Deocamdată se bucură de vacanţă şi rămâne de văzut dacă îşi va continua studiile peste Ocean.

Fericită, zâmbitoare şi relaxată, aşa o înfăţişează pozele de pe Instagram pe Irina (12 ani), fiica omului de afaceri Irinel Columbeanu (62 de ani) şi a fostului fotomodel Monica Gabor (31 de ani). Însă nu în România, ci la peste 10.000 de kilometri distanţă de ţară, mai precis în SUA. Nu ştim dacă micuţa „prinţesă” se află încă de anul trecut în grija mamei sale, cert este că acum se află în vacanţă peste Ocean şi se bucură la maximum  de clipele petrecute alături de Monica.

irina-columbeanu

irina columbeanu
Irina Columbeanu se bucură de timpul petrecut în America alături de mama ei şi de iubitul acesteia, Mr. Pink
Foto:Arhivă personală

Irinuca a învăţat să facă prăjituri, îi place să se plimbe în compania Monicăi şi se joacă cu Antony, băiatul lui „Mr Pink”, şi cu patrupedul familiei. Irinel Columbeanu obişnuia să vină destul de des la evenimente însoţit de fiica lui, însă de anul trecut, apariţiile lui au fost doar alături de mai tânăra lui iubită, Oana Cojocaru (22 de ani), ori singur, ceea ce întăreşte şi mai mult zvonul că mutarea Irinei peste Ocean a avut loc de ceva timp. Ba mai mult, foştii colegi de la Şcoala Franceză din Bucureşti simt lipsa Irinei şi i-au transmis pe conturile sociale mesaje prin care îşi manifestă dorinţa de a o revedea, fapt ce întăreşte şi mai mult ideea că micuţa nu mai locuieşte în ţară de anul trecut.

irina-columbeanu

irina columbeanu
Se pare că fiica lui Irinel şi a Monicăi nu mai locuieşte în România de anul trecut
Foto:Arhivă personală

Încă este incertă revenirea micuţei în palatul de la Izvorani, însă persoane din preajma fostului cuplu Monica Gabor - Irinel Columbeanu susţin cu convingere că Irina va continua să locuiască în SUA alături de mama ei şi, bineînţeles, să-şi continue studiile acolo. Întrucât şcolile din America îşi deschid porţile peste mai puţin de două săptămâni, Monica şi Irinel dezbat de zor subiectul, dacă micuţa Irina să rămână acolo, ori să revină în ţară, să studieze la şcoala cu predare în limba franceză. Încă din 2011, Irinel şi Monica s-au războit pe custodia fiicei lor.

irina-columbeanu

irina columbeanu
Foto:Arhivă personală

Magistraţii au hotărât atunci ca ea să rămână cu tatăl ei, însă Monica nu a renunţat la fiica ei. În SUA, Moni locuieşte într-o vilă somptuoasă cu afaceristul chinez „Mr. Pink” (39 de ani). Contactat de Click!, Irinel Columbeanu nu a dorit să comenteze acest subiect.

 

Irina Columbeanu, poză de milioane cu tatăl vitreg Mr. Pink. Ce fericită e în SUA!

Uite ce lux o aşteaptă pe Irinuca în vila lui Mr. Pink! Prinţesă şi la Izvorani, şi în Malibu!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1