Ce i-a transmis Bogdan de la Insula Iubirii ispitei Maria, după terminarea filmărilor

ispita_maria_bogdan_insula_iubirii.jpg

ispita maria bogdan insula iubirii
Maria și Bogdan s-au apropiat la filmările pentru Insula Iubirii
Foto: arhivă personală

Al patrulea sezon din Insula Iubirii s-a încheiat, dar controversele continuă. După ce telespectatorii au aflat ce s-a ales de cele cinci cupluri care au participat la aventura din Thailanda, iată că noi detalii ies la iveală. Ispita Maria a dezvăluit pe rețelele sociale ce mesaj a primit de la Bogdan, partenerul lui Hannelore, la câteva zile de la terminarea filmărilor.

Bogdan și Hannelore au ajuns în Thailanda cu o relație de șapte ani în spate și cu planuri de nuntă, dar dorințele lor și viața de familie au fost puse în pericol de momentele cu ispitele. Maria Ilioiu, ispita de care Bogdan s-a apropiat cel mai tare, dar care nu a reușit să-l facă să uite de relația cu Hannelore, a publicat pe rețelele sociale un mesaj pe care l-a primit de la concurent la doar câteva zile de la terminarea filmărilor.

mesaj_bogan_insula_iubirii_catre_ispita_maria.jpg

mesaj bogdan insula iubirii pentru ispita maria
Maria a dezvăluit pe rețelele sociale ce i-a transmis Bogdan după terminarea filmărilor
Foto: arhivă personală

 

”În ultimele săptămâni am fost la pământ și asta m-a făcut să mă simt ca un nenorocit și îmi pare rău că nu te-am privit în ultima zi. Ești o femeie extraordinară, care merită tot ce este mai bun în viață. Sper doar să faci ce simți și să nu te dai înapoi de la nimic. Îți mulțumesc pentru experiențele petrecute și pentru acele câteva ore în care m-ai făcut să mă simt bărbat când alții m-au călcat în picioare. Aștept să mă revanșez cu o cafea și o cină, dar până atunci, îți doresc distracție plăcută. Te pup", i-a scris Bogdan ispitei Maria.

Cum a reacționat Maria la mesajul lui Bogdan

maria_insula_iubirii_bogdan.jpg

maria insula iubirii bogdan
Maria și Bogdan s-au distrat împreună în Thailanda
Foto: arhivă personală

 

”Nu știu dacă este cireașa de pe tort, dar am să vă arăt și vouă biletul primit de la bogdan, prin intermediul lui Ionuț, exact a doua zi după ce s-au încheiat filmările. Nu este nimic rău, ci doar arată cât de educat și gentleman este Bogdan. Eu am fost surprinsă plăcut de biletul lui și de tot ce scrie în el. Pentru asta, eu îl admir și îl respect”, a specificat Maria Ilioiu, când a făcut public biletul primit de la Bogdan. 

Hannelore și Bogdan s-au căsătorit

hannelore_bogdan_nunta.jpg

hannelore bogdan nunta
Hannelore și Bogdan s-au căsătorit acum șapte luni
Foto: Facebook / Alexandru Ionesi

 

Un alt cuplu controversat, cel format din Hannelore și Bogdan, a uimit telespectatorii cu faptele și trăirile lor. Cu o relație de șapte ani în spate și o nuntă programată, cei doi au trezit sentimente contradictorii în sufletele celor care i-au privit din fața micilor ecrane.

Era determinat să pună punct logodnei cu Hannelore, dar Bogdan s-a întors la 180 de grade când a ajuns acasă și a continuat cu nunta, chiar dacă femeia iubită se îndrăgostise de cel care i-a fost ispită, Andi. Petrecerea a avut loc în Timișoara, dar tinerii însurăței au făcut și o ședință foto în Budapesta. Luna de miere și-au petrecut-o în Grecia.

Loading...

Citește și