Era hotărât să se despartă de ea, dar s-a răzgândit. Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit

hannelore_bogdan_nunta.jpg

hannelore bogdan nunta
Hannelore și Bogdan s-au căsătorit acum șapte luni
Foto: Facebook / Alexandru Ionesi

Telespectatorii fideli ai emisiunii "Insula Iubirii" au putut vedea în ultimele două ediții care este deznodământul în cazul celor patru cupluri care au mers în Thailanda să-și testeze iubirea. Cel mai controversat cuplu al sezonului, cel format din Hannelore și Bogdan , a uimit pe multă lume cu faptele și trăirile lor. Cu o relație de șapte ani în spate și o nuntă programată, cei doi au trezit sentimente contradictorii în sufletele celor care i-au privit din fața micilor ecrane.

Era determinat să pună punct logodnei cu Hannelore, dar Bogdan s-a întors la 180 de grade când a ajuns acasă și a continuat cu nunta, chiar dacă femeia iubită se îndrăgostise de cel care i-a fost ispită, Andi. Șocat de imaginile pe care le-a văzut, Bogdan s-a declarat dezamăgit de gesturile și comportamentul lui Hannelore, de apropierea dintre aceasta și Andi, ba chiar le-a spus băieților de pe insula sa că nu mai există cale de împăcare.

Mai mult, și la Bonfire-ul final, bărbatul a avur o atitudine care nu lăsa loc de interpretări. Asta până la întrebarea finală adresată de Radu: "Plecați împreună sau separat?". "Vom pleca împreună, dar nu știu ce se va întâmpla când vom ajunge acasă", au fost ultimele cuvimnte ale lui Bogdan în fața focului de la Insula Iubirii.

În România, lucrurile s-au schimbat și au mers conform planului inițial. Hannelore și Bogdan s-au căsătorit, iar imagini de la nunta lor au apărut în mediul online înainte de a se încheia emisiunea. Petrecerea a avut loc în Timișoara, dar tinerii însurăței au făcut și o ședință foto în Budapesta. Luna de miere și-au petrecut-o în Grecia.

Loading...

Citește și