Ce face Bianca Drăguşanu după două săptămâni de chin la «Asia Express». În ce proiect e implicată

bianca_si_oana.jpg

bianca dragusanu si sora ei oana la asia express in aeroport
Bianca Drăguşanu -a făcut echipă cu sore ei Oana la Asia Express 2
Foto: arhivă personală

Parcă mai ieri o vedeam pe Bianca Drăguşanu veselă alături de sora ei Oana la aeroport cu valizele pregătite pentru Asia Express, dar de câteva zile zile blonda a lăsat în urmă paradisul exotic din Sri Lanka, unde se filmează prima parte a emisiunii de la Antena 1, şi a revenit în ţară. Dacă în Asia a făcut paradă pantalonilor scurţi şi a bluzelor decoltate, în România, Bianca şi-a expus perechea de cizme de lux, în valoare de 1500 de euro, şi haina de blană şi a dat fuga la atelierul de croitorie pe care îl deţine, unde pregăteşte o nouă colecţie de rochii de mireasă.

Asia Express (Antena 1) s-a încheiat pentru Bianca Drăguşanu. De câteva zile, blondina apare pe reţelele de socializare alături de fiica ei Sofia Natalia, căreia i-a dus teribil dorul. Deşi era pregătită să stea departe de casă cel puţin o lună de zile, blondina s-a întors mai repede, căci nu a rezistat atât cât şi-a propus. Condiţiile vitrege pe care a trebuit să le îndure şi-au pus amprenta pe chiul ei, pe care blondina şi l-a ascuns tot timpul la filmări sub o pereche de ochelari de soare.

bianca-dragusanu-asia_express.jpg

Bianca Drăguşanu, alături de sora ei, Oana, în timpul filmărilor din India. În dreapta lor, Ruby şi iubitul ei
Bianca Drăguşanu, alături de sora ei, Oana, în timpul filmărilor din India. În dreapta lor, Ruby şi iubitul ei
Foto: arhivă personală

Concurenţii au fost nevoiţi să se descurce cu un euro pe zi, bani cu care trebuiau să-şi asigure transport, cazare şi mâncare cu ajutorul localnicilor. Obişnuită cu luxul de acasă, se pare că Bianca nu a reuşit să facă în aşa fel socotelile şi să-i şi iasă planul, aşa că în urmă cu patru zile, ea s-a întors în România, după doar două săptămâni petrecute în Sri Lanka, şi a început să facă parada ţinutelor de lux. A ieşit din casă cu cizme Fendi în valoare de 1500 de euro, poşetă Chanel şi o haină de blană naturală cu care a întors toate privirile.

bianca.jpg

bianca dragusanu a pirtat cizme fendi in valoare de 1500 de euro
Bianca nu s-a întors cu mâna goală de la Asia Express. Blonda şi-a luat cizme în valoare de 1500 de euro din aeroport
Foto: arhivă personală

Bianca şi Oana nu sunt singurele concurente care au venit acasă. Fotoreporterii Click! Le-au surprins vineri dimineaţă  (2 noiembrie) şi pe Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu, extrem de obosite, la aeroportul Otopeni, în timp ce tocmai păşeau pe pământ românesc după drumul lung.

Bianca Drăguşanu pregăteşte noua colecţie de rochii de mireasă pentru târgul de nunţi   

Dar deşi filmările şi drumul au fost adevărate pietre de încercare, Bianca şi-a încărcat repede bateriile. A venit acasă, a fugit după fetiţa ei pe care a adus-o la Bucureşti, la pachet cu bunica, ei şi a început lucrul la atelierul de croitorie pe care îl deţine. Vedeta pregăteşte o nouă colecţie de rochii de mireasă şi are şi un timp limită în care trebuie să se încadreze.

bianca-_rochie_de_mireasa.jpg

bianca isi lanseaza noua colectie de rochii de mireasa
Bianca Drăguşanu munceşte de zor la noua ei colecţie de rochii de mireasă
Foto: arhivă personală

Weekendul viitor, blondina va participa la Târgul de nunţi Ghidul Miresei, organizat la Romexpo, eveniment pentru care are de finalizat noua colecţie de 30 de rochii de mireasă pentru care trage tare. 

Ce echipe au rămas la Asia Express după plecarea Biancăi Drăguşanu 

Dintre cele nouă echipe selectate iniţial, au mai rămas în concurs doar şapte. Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, şi Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani se află deja de săptămâna trecută în România. Astfel, în concurs, pentru premiul cel mare de 30.000 de euro, pus la bătaie de Antena 1, se luptă Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă şi Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab.

 

Citeşte şi:

Şi-au lăsat familiile în lacrimi pentru premiul de 30.000 € de la Asia Express

Cu cine va fi înlocuit Cosmin Seleşi, plecat în India la Asia Express, la show-ul «Te cunosc de undeva»

 

 

    

Loading...

Citește și

  • mara Banica codin maticiuc

    Negocieri eșuate pentru două perechi, care au fost în cărți pentru noul sezon Asia Express. După lungi discuții, ce se poartă încă din această vară cu producătorii reality-show-ului de la Antena 1, cu doar câteva zile înainte de plecare, Click! a aflat care sunt vedetele și partenerii lor care nu s-au înțeles și s-au retras pe ultima sută de metri, dar și care sunt cele 9 perechi pregătite de îmbarcare.

  • CRBL și prietenul lui cel mai bun, Oase, nu puteau pleca în aventura „Asia Express” fără kendama. Aflați la un colegiu de băieți din Sri Lanka, aceștia au avut o scurta pauză după terminarea interviurilor, moment în care au început să se joace cu kendama. Nu a durat mult până când zeci de copii s-au adunat în jurul lor. Atunci a început un adevărat show, iar copiii erau în culmea fericirii și a uimirii, întreg spectacolul celor doi fiind acompaniat de aplauze, urale și expresii de uimire.