Cu cine va fi înlocuit Cosmin Seleşi, plecat în India la Asia Express, la show-ul «Te cunosc de undeva»

selesi.jpg

cosmin selesi
Cosmin Seleși va avea pe mână al doilea sezon al emisiunii "Aici eu sunt vedeta"
Foto: Antena 1

Alina Puşcaş a rămas fără partener de prezentare la "Te cunosc de undeva", după ce Cosmin Seleşi a plecat sâmbătă în India la filmările Asia Express, sezonul 2, unde face pereche cu Şerban Copoţ. Deşi producătorii show-ului transformărilor de la Antena 1 au filmat în avans trei emisiuni, pentru a suplini absenţa lui Şeleşi, se pare că ei au luat în calcul şi un înlocuitor pentru el, în cazul în care nu se va întoarce la timp.

Cosmin Seleşi le-a cam dat de furcă producătorilor din Antena 1. Prezentatorul de la "Te cunosc de undeva" a acceptat să plece în India la "Asia Express" şi deşi s-a înţeles cu echipa reality-show-ului a fost pe punctul de a produce adevărate dezechilibre la o altă emisiune a trustului. Gazdă, alături de senzuala Alina Puşcaş la "Te Cunosc de undeva", Cosmin Seleşi a lăsat locul liber pentru următoarele săptămâni.

cosmin_selesi_si_serban_copot.jpg

cosmin selesi-serban copot
Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi au plecat împreună la "Asia Express"
Foto: Antena 1

 

Cea care l-a dat de gol pe viitorul prezentator este Andreea Bălan. Solista este jurata emisiunii alături de Aurelian Temişan, Ozana Barabancea şi Cristi Iacob. Ea a fost invitată, luni, la "Prietenii de la 11", emisiune prezentată de Diana Munteanu şi Florin Ristei.     

"Încă trei gale începând din această sâmbătă va mai apărea Cosmin Seleşi, după care noul prezentator aici...", a spus Andreea Bălan făcând referire la Florin Ristei.

12-13-vedete-2-col-florin-ristei.jpg

Florin Ristei este gazda "Prietenii de la 11" alături de Diana Munteanu
Foto: arhivă personală

 

Cântăreaţa nu şi-a dat seama că ar fi trebuit să păstreze informaţia pentru ea, motiv pentru care a devenit ţinta glumelor colegilor ei. "Acum ştim cui trebuie să-i spunem un secret", a spus amuzată Diana Munteanu.    

Cine sunt concurenţii noului sezon "Te cunosc de undeva"

Printre concurenţii noului sezon "Te cunosc de undeva" se numără Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Țociu, Alin Gheorghișan și Jean de Craiova. Alături de cei cinci, pe scena de la “Te cunosc de undeva!” concurează în acest sezon Raluka şi Ana Baniciu, primele câştigătoare "Asia Express", Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu și Barbara Isasi, solista trupei Mandinga.

 

Citeşte şi:

Cristi Iacob, noul jurat de la “Te cunosc de undeva!”, găteşte ca un chef de renume

Şoc! Emisiunea “Te cunosc de undeva”, scoasă din grilă în 2018?

Loading...
 
 

Citește și