Şi-au lăsat familiile în lacrimi pentru premiul de 30.000 € de la Asia Express

12-13-vedete-3-col-cocuta.jpg

Coregrafa Cocuţa a fost însoţită la aeroport de dragii ei părinţi

Mare agitaţie sâmbătă, 20 octombrie, pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Cei 18 concurenţi de la „Asia Express” au plecat spre Sri Lanka, de unde au început marea lor aventură pentru premiul de 30.000 de euro. La plecare s-a lăsat cu multe lacrimi, dar şi cu glume, din cauza unor concurenţi distraţi.

Sâmbătă a fost forfotă mare pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, căci cele 18 vedete au plecat în Sri Lanka, pentru a filma sezonul al doilea din „Asia Express”, de la Antena 1, show produs de Mona Segall. S-a lăsat cu multe lacrimi din partea unor concurenţi care au venit cu copiii. De exemplu, Tedi (6 ani), băieţelul cel mare al lui Şerban Copoţ, a plâns minute în şir şi la fel de emoţionată a fost şi Roxana, soţia prezentatorului. Şerban chiar se întreba de ce a mai plecat dacă îi va fi aşa de dor de ai lui. În schimb, Cosmin Seleşi, partenerul lui de aventură, a povestit că a preferat să-şi lase familia acasă.

12-13-vedete-3-col-copot.jpg

Şerban Copoţ, un monument de tristeţe lângă soţie şi cei doi băieţi. Fiul cel mare nu voia să-l lase să plece

 

Deşi pleacă în această aventură cu fiul ei, Sofian, actriţa Anca Sigartău (51 de ani) a venit însoţită de o mare parte din familie. Dar nepoţica ei, Anastasia (3 ani), pe care o are de la fiica Sofia, a reuşit să îi cucerească pe toţi cei prezenţi prin drăgălăşenia ei. Alături de familie a venit şi dansatoarea Cocuţa, mama şi tatăl ei însoţind-o până la controlul de securitate. În forfota generală, Jojo a povestit tuturor că fiul ei, Achim, e fan Oase, care face echipă cu CRBL şi îi va susţine negreşit. Zăpăciţii zilei au fost Ruby şi iubitul ei, Adrian, care în drumul spre aeroport şi-au dat seama că au uitat o geantă acasă. Aşa că au fost nevoiţi să se întoarcã din drum. Şi Margherita de la Clejani a avut probleme cu bagajele, căci 37 de kilograme cântărea geamantanul ei, iar la aeroport a fost nevoită să dea jos o parte din lucruri. Colegii ei au descoperit că  avea la ea 7 creme de corp, geluri de duş cu mai multe arome, chiar şi odorizant de cameră.

Una dintre cele nouă perechi care intră în concurs ar putea câştiga premiul cel mare, de 30.000 de euro, însă aventura nu va fi deloc uşoară, căci vedetele vor trebui să se descurce cu un euro pe zi. După ce au zburat câteva ore, cei 18 au ajuns în Sri Lanka, având parte de o zi de relaxare, iar ieri au şi început filmările. În ziua de odihnă au avut timp să se plimbe pe plajă, să facă poze sexy, aşa cum s-a întâmplat cu Bianca Drăguşanu sau Ruby. Jojo şi Paul Ipate au avut parte de un moment de intimitate pe plajă, iar Margherita s-a distrat cu câteva localnice pe care le-a învăţat să danseze. 

Fetiţa Biancăi, răsfăţată de tată în weekend

12-13-vedete-2-col-bianca.jpg

Bianca, alături de sora ei, Oana

 

Bianca Drăguşanu a plecat la “Asia Express” alături de sora ei mai mică, Oana, iar fetiţa ei şi a lui Victor Slav a rămas în grija bunicii materne şi a tatălui. Victor Slav ne-a arătat pe Facebook şi pe Instagram ce bine s-a distrat cu Sofia (2 ani) în weekend şi ce tătic grijuliu a fost, stând cu fetiţa, în pat, până când aceasta a adormit. Bianca şi Victor s-au despărţit anul acesta, în luna iunie.

 

Citeşte şi:

Iată care sunt oficial cele 9 perechi, cooptate la «Asia Express» 2

Gina Pistol, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu prezintă noul sezon “Asia Express”

 

Loading...
 
 

Citește și