Iuliana Luciu şi Margherita eliminate de la Asia Express. Iată-le la aeroport!

margherita-iuliana-luciu-asia-express.jpg

iuliana luciu si margherita pe aeroportul otopeni
Iuliana Luciu și Margherita s-au întors acasă după ce au fost eliminate de la Asia Express
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Cele nouă perechi de concurenţi de la Asia Express au plecat în India în jurul datei de 20 octombrie, pentru a filma un nou sezon al emisiunii. Pentru Iuliana Luciu și Margherita însă, experiența Asia Express s-a și încheiat. Cele două au fost surprinse vineri dimineață la aeroportul Otopeni.

Obosite și fără prea mult chef de vorbă. Așa au fost surprinse Margherita (25 de ani) și Iuliana Luciu (31 de ani) la terminalul Sosiri al aeroportului Otopeni, vineri dimineață. Orele de zbor și-au lăsat, fără îndoială amprenta, dar și supărarea unei eliminări timpurii de la show-ul Asia Express, de la Antena 1, a cântărit greu.

iuliana-luciu-margherita-clejani.jpg

iuliana luciu si margherita pe aeroportul otopeni
Margherita și Iuliana Luciu au părăsit Asia Express după numai două săptămâni de concurs
foto: Click!

 

Nouă perechi de vedete au luat startul în cursa Asia Express prin Sri Lanka și India. Bianca Drăgușanu și sora ei, Ruby și iubitul ei, Adrian, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Jojo și Paul Ipate, Margherita și Iuliana Luciu, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, CRBL și Oase, Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, Bogdan Boantă și Cocuța au intrat în cursa nebună, plină de adrenalină, pentru premiul de 30.000 de Euro.

Iuliana Luciu și Margherita, eliminate de la Asia Express

Din nefericire pentru ele, s-ar părea că Margherita (25 de ani) și Iuliana Luciu (31 de ani) s-au şi întors din India după aproape două săptămâni de concurs. Se ştie că Iuliana Luciu trebuia să participe la primul sezon al reality show-ului alături de sora ei, Nicoleta, însă cele două s-au retras pe ultima sută de metri, fiind înlocuite cu Ana Baniciu şi Raluka, care au și câștigat competiția.

iuliana-luciu.jpg

iuliana luciu la aeroportul otopeni
Iuliana Luciu trebuia să participe și la prima ediție a show-ului Asia Express, dar s-a retras pe ultima sută de metri
foto: Click!

 

De data aceasta echipele de vedete au ajuns în Sri Lanka, aceasta fiind prima țară din Drumul Elefantului. Cei 18 concurenți au avut parte de temperaturi ridicate, umiditate foarte mare, aglomerație, condiții grele sau lipsa de bani. Deși toți au urmărit primul sezon și știau în mare cu ce urmează să se confrunte, totul s-a schimbat în momentul în care au intrat în cursă. Rămâne să aflăm cine câştigă cei 30.000 de euro şi cel de-al doilea sezon al emisiunii prezentate de Gina Pistol alături de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. 

 

Citește și:

Ce impresii au Andrei Ștefănescu, Gina Pistol și Liviu Vârciu despre noul sezon Asia Express

Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, se pregătesc de Asia Express! Au început cu o vizită la estetician

Loading...

Citește și

  • CRBL și prietenul lui cel mai bun, Oase, nu puteau pleca în aventura „Asia Express” fără kendama. Aflați la un colegiu de băieți din Sri Lanka, aceștia au avut o scurta pauză după terminarea interviurilor, moment în care au început să se joace cu kendama. Nu a durat mult până când zeci de copii s-au adunat în jurul lor. Atunci a început un adevărat show, iar copiii erau în culmea fericirii și a uimirii, întreg spectacolul celor doi fiind acompaniat de aplauze, urale și expresii de uimire.

  • mara Banica codin maticiuc

    Negocieri eșuate pentru două perechi, care au fost în cărți pentru noul sezon Asia Express. După lungi discuții, ce se poartă încă din această vară cu producătorii reality-show-ului de la Antena 1, cu doar câteva zile înainte de plecare, Click! a aflat care sunt vedetele și partenerii lor care nu s-au înțeles și s-au retras pe ultima sută de metri, dar și care sunt cele 9 perechi pregătite de îmbarcare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1