Bianca Drăgușanu n-a rezistat nici două săptămâni la Asia Express

12-13-vedete-foto-1-5-col.jpg

Bianca Drăguşanu, alături de sora ei, Oana, în timpul filmărilor din India. În dreapta lor, Ruby şi iubitul ei

Nu au trecut nici trei săptămâni de la începutul competiţiei „Asia Express”, de la Antena 1, filmată de această dată în India, că au şi apărut primii eliminaţi. Iar acestea sunt sexoasele Margherita şi Iuliana Luciu, dar şi Bianca Drăguşanu, împreună cu sora sa, Oana, care s-au întors deja în România.

Pe 20 octombrie, nouă perechi de vedete, formate din Bianca Drăguşanu şi sora ei mai mică, Oana, Ruby şi iubitul ei, Adrian, Ana Morodan şi Adrian Teleşpan, Jojo şi Paul Ipate, Margherita şi Iuliana Luciu, Cosmin Seleşi şi Şerban Copoţ, CRBL şi Oase, Anca Sigartău şi fiul ei, Teodor, Bogdan Boantă şi Cocuţa, au plecat în cursa nebună, plină de adrenalină, pentru premiul de 30.000 de euro din “Asia Express”, emisiune care se va difuza la Antena 1, din primăvară.

Iată că, după două săptâmâni, bombele-sexy au început să pice pe capete, iar după Margherita şi Iuliana, în ţară a ajuns şi Bianca Draguşanu (36 de ani), care şi-a reluat activitatea pe reţelele sociale.

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

Ieri, Bianca a ieşit la plimbare cu cizmele Fendi de 1.600 de dolari

 

Sursele Click! ne-au confirmat că vedeta s-a întors în România, iar primul drum făcut a fost la fiica ei, Sofia (2 ani), care a stat cu bunica ei la Călan, Hunedoara.

„I-a fost foarte dor de Sofia şi, oricum, i-a fost foarte greu acolo să caute mereu transport sau adăpost peste noapte. Nu le-a fost chiar aşa de uşor, aşa că s-au întors, dar nu ştim exact dacă au renunţat sau au fost eliminate. Important este că Bianca a vrut să-şi vadă fiica şi să o strângă în braţe”, ne-au spus surse apropiate vedetei. Chiar dacă nu au rezistat mult în India, Bianca Drăguşanu împreună cu sora ei şi-au negociat la sânge apariţia în acest reality-show, iar după două săptâmâni petrecute acolo, cu siguranţă că au strâns în conturi o sumă frumuşică.

„Emisiunea asta e o provocare pe care nu ştiu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că e cea mai mare nebunie pe care am făcut-o vreodată în viaţa mea şi, dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia, cu un euro pe zi mi se pare... fără cuvinte”, a declarat Bianca la plecare. 

12-13-vedete-foto-3-2-col.jpg

Primul drum făcut a fost la fiica ei, Sofia

 

Margherita şi Iuliana Luciu au dat şi ele de greu

Bianca şi sora ei nu sunt singurele care au ieşit din competiţie. Aşa cum Click! a scris deja, Margherita (25 de ani) şi Iuliana Luciu (31 de ani) s-au întors şi ele din India. Sursele noastre spun că celor două nu le-ar fi fost prea uşor pe meleagurile indiene şi că ar fi întâmpinat câteva probleme de acomodare.

“S-ar părea că nu a fost cum se aşteptau ele. Obiceiurile de acolo le-au dat bătăi de cap. Trebuie să-şi revină după această experienţă şi apoi Margherita va începe spectacolele şi înregistrările pentru emisiunile de Revelion şi de Crăciun”, ne-au spus sursele noastre.

12-13-vedete-foto-4-2-col-iuliana-luciu-margherita-clejani.jpg

Margherita şi Iuliana Luciu, la aeroport

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1