Ce fac acum Iulian Pîtea şi Călin Novăcescu, foştii concurenţi de la “Exatlon”

calin-novacescu-exatlon.jpg

calin novacescu cu muschii la vedere
CĂlin Novăcescu a uimit o ţară întreagă cand a făcut 33 ore de sport fără oprire în direct
foto: arhivă personală

Iulian Pîtea şi Călin Novăcescu au cunoscut celebritatea după ce au participat la ”Exatlon”, reality show-ul produs de Kanal D în Republica Dominicană. Click! vă spune ce fac ei acum, dar și unde îi mai puteți vedea, pe micul ecran.

Iulian Pîtea s-a remarcat mai ales pentru pofta de viaţă, fair-play-ul şi sportivitatea de care a dat dovadă de-a lungul competiţiei. Acum, Iulian este instructor de schi la Braşov, însă, în același timp, îi place să fie sub luminile reflectoarelor, participând la mai multe emisiuni de la Kanal D, ca invitat special.

iulian-pitea-kanal-d.jpg

iulian pitea asezat pe un fotoliu rosu
Iulian Pîtea mai apare în diferite emisiuni de la Kanal D, ca invitat special
foto: arhivă personală

 

Chiar dacă a trecut printr-un scandal cu fostul său antrenor, care l-a şi lovit peste faţă şi i-a spart nasul, Iulian nu a renunţat la visele lui şi a continuat să practice sport la nivel înalt. “După Exatlon sunt un bezmetic, după cum ştiţi, am 21 de ani, am practicat schi de performanţă, sărituri cu schiurile timp de 15 ani. Îmi place să accept orice provocare, să mă depăşesc şi să fac lucruri noi”, a povestit Iulian în exclusivitate pentru Click!

Călin Novăcescu face cursuri de antreprenoriat

Fostul concurent din sezonul doi de la “Exalton”, Călin Novăcescu, supranumit “antrenorul care sfidează limitele corpului uman”, promovează un antrenament fără exerciţii epuizante şi un stil de viaţă 100% natural, care a ajutat multă lume să ajungă la silueta mult visată.

Călin Novăcescu este primul instructor român licenţiat la Federaţia Mondială de Taekwondo Kukkiwon Coreea de Sud. Din 2013 şi până în prezent şi-a depăşit limitele fizice și a stabilit mai multe recorduri legate de slăbit şi de masă musculară. 

“Distrugătorul de aparate” care a uimit o ţară întreagă cand a făcut 33 ore de sport fără oprire în direct, până când a resetat toate aparatele din sală, își doreşte acum să aprofundeze partea de dezvoltare personală şi profesională.

calin_novacescu.jpeg

calin novacescu cu diploma de antreprenor
Călin Novăceascu s-a apucat de cursuri de antreprenoriat pentru a-și dezvolta afacerea
foto: arhivă personală

 

Călin Novăcescu s-a înscris la un curs de antreprenoriat. “După ce am intrat în domeniul fitness-ului şi am început programele online de slăbit, am realizat că am nevoie să acumulez cât mai multe cunoştinţe pentru a mă putea dezvolta din ce în ce mai mult. Îmi doresc de asemenea să lansez şi o linie de suplimente pentru sportivi, care să se bazeze pe ingrediente 100% naturale. Ceea ce înseamnă că trebuie să cunosc toate noţiunile necesare deschiderii unei afaceri. De aceea am ales să mă înscriu la un curs de antreprenoriat”, ne-a mărturisit Călin Novăcescu.

 

Citește și:

Exclusiv! Câţi bani câştigă Faimoşii de la “Exatlon 2019”

Câștigătoarea Exatlon, atacată dur: «Betty, nu mai ridica trofeul, că nu-l meriţi!»

Loading...
 
 

Citește și

  • vladimir draghia gini kirita exatlon

    Giani Kiriță și Vladimir Drăghia, unii dintre cei mai vocali și puternici concurenți din primul sezon Exatlon, s-au întors împreună în Republica Dominicană pentru a participa la al treilea sezon al show-ului de la Kanal D. Nu în calitate de concurenți, ci ca antrenori ai celor două echipe. După câteva săptămâni în care le-au dat indicații prețioase competitorilor, ei s-au întors acasă.

  • mariana exatlon

    La opt luni de la ieşirea din „Exatlon 1” (Kanal D), unde a stat două luni, „Războinica” Mariana Nenu (44 de ani) este de nerecunoscut. Îndrăgita concurentă s-a tuns scurt, a început să se fardeze şi îi stă de minune. Am aflat chiar de la ea de ce a recurs la o schimbare de look, ce a făcut de la revenirea din Republica Dominicană şi ce planuri are pentru următoarea perioadă.