Câștigătoarea Exatlon, atacată dur: «Betty, nu mai ridica trofeul, că nu-l meriţi!»

a214_4.jpg

Beatrice Olaru a câştigat, pe 16 decembrie, marele premiu

Cea de-a doua ediţie a competiţiei ”Exatlon”, filmată de Kanal D, în Republica Dominicană, s-a încheiat pe 16 decembrie, când Beatrice Olaru a fost desemnată marea câştigătoare. Dar nu se poate bucura în tihnă de performanţă, devenind ţinta admiratorilor lui Alin Andronic, căruia ea i-a furat la mustaţă trofeul, dar şi premiul baban.

Dacă în primul sezon fanii au fost nemulţumiţi că nu a fost o întrecere live, la cea de-a doua ediţie nimeni nu a înţeles de ce rivala lui Andronic a fost favorizată de producători. Internauţii şi-au dat cu părerea pe conturile sociale.

a114_1.jpg

Alin Andronic a fost favoritul competiţiei din Republica Dominicană

 

Citește și:

Cine este Beatrice Olaru, marea câștigătoare Exatlon sezonul 2

Controverse la Exatlon după marea finală! Alin Andronic a explicat de ce abandonat concursul

 

”Alin este câştigătorul, nu ea, care nu ştie să înoate şi face crize de atacuri de panică şi de hipocalcemie, cu încleştări de gură. Ar trebui să i se retragă premiul, nu îl merită”, sau: ”Betty nu mai ridica trofeul ăla, fiindcă nu îl meriţi, fetiţă! Ai un caracter prost. Dacă judecai precum americanca aia care a câştigat în acelaşi mod ca tine şi a împărţit premiul cu cel care ar fi meritat cu adevărat precum a fost la noi Alin Andronic, nu te mai judeca lumea”, sunt doar câteva dintre mesajele de pe pagina concursului de la Kanal D. 

Alin Andronic (30 de ani), care a intrat în concurs „pe semnătură”, având mari probleme la picioare, trebuia să înregistreze timpi cu mult mai mici decât rivala lui, la unele probe, fapt care l-a supărat foarte tare.

Beatrice și Alin au fost în relații foarte bune

a314_7-doar-cei-din-dreapt.jpg

Cei doi ”războinici” au fost, la început, în relaţii foarte bune

 

„Adevăraţii campioni cuceresc suflete, nu trofee. Timp de 4 luni am luptat pe călduri insuportabile, pe ploaie şi pe frig, pe traseu contra unor adversari puternici şi nu în ultimul rând contra destinului care mereu s-a pus împotriva mea şi mi-a trântit accidentare după accidentare, dar m-am încăpăţânat să nu renunţ la visul meu şi am mers înainte fără să ştiu că ce urma să mă oprească  este exact lucrul care spulberă visurile multor copii şi oameni, şi anume: nedreptatatea, din partea celor care îşi urmăresc interesele personale. M-am simţit învins şi singur. Simţeam că sunt o furnică luptând contra unui gigant. Dar m-am înşelat şi încă cum. Am găsit acasă o mulţime de oameni, oameni care m-au ajutat să realizez că nu sunt singur. Susţinerea şi mesajele voastre mi-au demonstrat din nou că binele învinge şi pentru asta vreau să vă spun din tot sufletul”.

Fanii i-au postat un mesaj de încurajare: “Ai fost cel mai bun, dar cu şmecheriile lor au reuşit să scoată învingătoare o mediocră”. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Seara de duminică, 16 decembrie, este una decisivă și plină de emoții, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatorii care îndrăgesc emisiunea „Exatlon”, dat fiind faptul că se joacă marea finală a competiției! Câștigătorii celor două finale, cea masculină și cea feminină, s-au luptat pentru marele trofeu, dar și pentru premiul de 100.000 de euro. Iată cine a câștigat unul dintre cele mai iubite competiții sportive!

  • Alin Andronic a trăit clipe cumplite în urmă cu mai mulți. Din cauza mai multor probleme pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, el nu și-a putut urma visul, și anume, cel de a deveni un fotbalist renumit. Deși acum este concurent la Exatlon, el nu se simte pe deplin încrezător, dat fiind faptul că, ani la rândul el a fost nevoit să profeseze în alt domeniu.